Follow Friday

MARTINE | @mama_martine

Vrijdag, take-over dag! Vandaag volg je op ons Instagram profiel Martine, 32 jaar, uit Hilversum. Ze heeft al 7 jaar een relatie met Joris en Martine heeft 2 kids uit een eerdere relatie: Brandon (11 jaar, bijna 12 jaar) en Viënna (9 jaar). Ze is nu 33 weken zwanger van een jongetje die ze in juni verwachten. Voor Joris gaat dat dus zijn 1e eigen kindje worden en voor Martine haar 3e. 

Martine werkt parttime als socialmediarepresentative voor een bedrijf met natuurlijke supplementen en beauty producten, dit doet ze dus standaard al vanuit huis (op soms een werkoverleg na) en normaal gesproken dus onder schooltijd. Hierdoor heeft ze geen opvang nodig voor de kinderen en is ze er altijd voor ze.

Martine shopt graag, ook tweedehands. Ze ben een creatief persoon en maakt vaak wat leuks of maakt iets bestaands anders. Ook is ze heel graag met vriendinnen en dan met wat lekkers te eten/drinken erbij, een terrasje pakken, naar de bios etc. dus ze mist het sociale contact dan ook enorm zo in deze corona tijd. Ze is sowieso heel graag druk en bezig, altijd! 

Inmiddels is Martine alweer meer dan 7 jaar actief op Instagram, wel actieve en minder actieve periodes gehad natuurlijk. Instagram is voor haar een grote inspiratiebron, met heel veel lieve mensen. Het is haar favoriete social media kanaal (persoonlijk gezien). Tot nu toe vindt ze nog niks minder leuk aan Instagram! 1 keer heeft Martine een rare stalker gehad, die ze blokkeerde en dan maakte hij weer een nieuw account aan (4 keer achter elkaar) toen heeft ze haar profiel een tijdje op privé gehad. Maar verder geen negativiteit op Instagram eigenlijk, en dat terwijl ze behoorlijk open is over van alles. Dus super fijn dat dat zo kan en mag hier!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *