Sexy Sunday

Anoniem (34): “Ik had letterlijk nog nooit een andere piemel gezien, laat staan dat ik er ook nog eens wat mee moest gaan doen

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; klaarkomen van de seks, kan je dat? Ik heb mijn halve leven gedacht dat ik het niet kon. Dit, samen met het gebrek aan vuur, spanning, chemie en communicatie, heb ik al die jaren écht wel wat gemist.

Toen ik S. ontmoette was ik 15 jaar oud. We gingen met elkaar om en kregen toch al snel officieel ‘verkering’ of een ‘relatie’, geen idee meer hoe je dat op die leeftijd noemt. Met hem deelde ik voor het eerst het bed, van alle begin handelingen tot aan de daad zelf. Het was fijn. Nooit in al die jaren heb ik behoefte gehad aan een ander, ik moest er niet aan denken, bah. Veel vriendinnen vroegen me dat en waren daar verbaasd over maar voor mij was dit het en ik hield van hem dus het was voldoende. S. was niet egoïstisch en zorgde er altijd voor dat ik aan mijn trekken kwam.

In die 15 jaar zijn we gaan samenwonen en hebben we twee prachtige kindjes gekregen. We zijn nooit getrouwd, achteraf gezien is dat gelukkig maar…. Want na 15 jaar ging hij er vandoor met een ander.

Voor mij begon toen het echte avontuur op het gebied van seks, waarvan ik nooit meer had gedacht dat het zou gebeuren. Ik zat nou eenmaal behoorlijk vastgeroest, mijn seksleven was lang niet om over naar huis te schrijven. De sleur, je kent het wel, het was oké, maar nooit mega speciaal én meestal was de daad zelf binnen 5 minuten klaar. Ik vond dat best want ik had tijdens de seks niet hét ultieme vuurwerk ofwel explosie gevoel. Ik had de conclusie al getrokken dat ik één van die vrouwen was die niet kon klaarkomen van seks zelf. Geen probleem want dat kwam veel vaker voor, toch? Ik dacht oprecht dat dit het was en snapte soms niet dat er van die hete, hitsige en geile verhalen voorbij kwamen. Overdreven gedoe, dacht ik toen nog…

De eerste keer seks met een andere man was dan ook zo vreemd. Ik had letterlijk nog nooit een andere piemel gezien dan die van S., laat staan dat ik er ook nog eens wat mee moest gaan doen. Ik voelde me heel ongemakkelijk maar gelukkig wist mijn toenmalige bedpartner wel van mijn verleden. Hij was lief voor me maar dat maakte het voor mijzelf niet minder akward, ik dacht echt: “waar ben ik in godsnaam mee bezig”. De periode die toen kwam was letterlijk alsof er een wereld voor me open ging. Ik heb het netjes gehouden en ben niet met Jan en alleman het bed ingedoken maar ik heb zeker wel genoten van die tijd. De tijd waarin ik ontdekte dat er ZO veel meer was dan waarvan ik dacht dat dat het dan zijn moest. Wauw.

Mijn huidige partner leerde ik via via kennen en het was liefde op het eerste gezicht. We konden niet van elkaar afblijven en hebben dan ook heel wat afgesekst in de eerste periode. En wat ik het meest bijzondere vond, ik voelde van alles tijdens de seks zelf! Vuurwerk, explosie, hitsig, geilheid, ontlading, spanning. Zo veel. Ik wist niet wat ik mee maakte en snapte nu wat er nou zo leuk is (kan zijn) aan seks. En, ik kan dus wél klaarkomen van seks, wat the fuck! Dit voelde ook zó anders en seks is voor mij nog nooit zo speciaal en lekker geweest.

Waar het aan ligt? Heeft mijn ex zo’n kleine piemel? Heeft mijn huidige vriend zo’n grote? (even tussen jou en mij, dit scheelde best wel wat hihihihih) Of kan hij er gewoon veel meer mee? Voelt hij mij misschien beter aan? Misschien is de combinatie gewoon 10 keer beter? Één ding wat ik zeker weet is dat de communicatie er niet was met mijn ex, wij hebben nooit over seks gepraat en ik besef me nu dat dit zó belangrijk is om van elkaar te weten te komen wat je wel en niet fijn vindt. Ook heb ik in die tijd nooit speeltjes gehad en niet dat we nu altijd speeltjes pakken maar het is soms wel een leuke spannende en sexy toevoeging tijdens de hete nachten.

Moet je je nu even voorstellen, op dit punt dan vooral, als ik mijn hele leven met S. samen was gebleven dan had ik nooit in m’n leven écht goede, spannende en steamy hot seks gekend.. Ik ben toch wel heel blij dat ik dit heb ontdekt en nog mag meemaken! Én ik weet zeker dat ik samen met mijn huidige partner nog laaaaang niet klaar ben tussen de lakens! Daarvoor is de spanning, communicatie én seks dus veeeel te goed!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *