Sexy Sunday

The rain..

Onze relatie gaat met ups en downs. Zoals bij vele denk ik. We zijn inmiddels bijna 9 jaar samen, waarvan 6 getrouwd. 2 jonge kinderen en beide een druk sociaal, werkend en actief leven. Er zijn periodes waarin we elkaar verliezen en er zijn periodes waarin we helemaal in elkaar verstrengeld zijn. At the moment zitten we er ergens tussen in. We leven langs elkaar heen maar proberen heel hard om elkaar ergens tussendoor te treffen. We spreken letterlijk af om tijd voor elkaar te maken. Zoals gister. 

Mijn geile buien zijn schaars. Vaak moe door het leven dat me soms opslurpt maar gister, gister had ik zon dag dat ik dacht. Een borrel, serie en sex. Dat is waar ik zin in heb. Terwijl de man nog op zijn werk is stuur ik hem een berichtje met mijn idee. Dat het weer tijd is voor een geile vrijpartij en quality time voor ons twee. Het gaat die avond stormen maar koud is het niet. In films zie je wel is van die sexy zoen sessies in de stromende regen. Ook ergens een stiekeme fantasie van mij. Maar goed daar is het nog nooit van gekomen. 

Na het vaste avond ritueel spring ik onder de douche, scheer me op de plekken waar van ik hoop en denk dat ze vanavond aangeraakt gaan worden. Daarna trek ik een sexy jurkje aan en schenk een borrel in. Er hangt gelijk zon sexy sfeertje en onze blikken kruisen elkaar al regelmatig. We weten beide wat voor een avond dit gaat worden. Terwijl de serie aanstaat worden we intiemer en voel ik zijn aanrakingen over mijn been. Dit hadden we echt even nodig. Ik vertel hem over mijn sexy film zoen fantasie waarna we niet veel later ons staan uit te kleden. Hij heeft een wit groot T-shirt aan en ik besluit die aan te trekken. We rennen naar buiten en daar staan we dan. Hartstochtelijk te zoenen in de stromende regen terwijl het dondert. Ik voel mezelf nat worden, op meerdere manieren… 😉 Na ongeveer 5 minuten daar gestaan te hebben besluiten we om weer naar binnen te gaan. We komen binnen in de keuken en moeten stiekem wel lachen om onze actie. We drogen ons een beetje af met een theedoek om vervolgens gelijk door te gaan waar we gebleven waren. We beginnen weer hartstochtelijk te zoenen en niet veel later verdwijnt zijn hand in mijn string en mijn hand bij hem. Het wordt met de seconde sexier en ik gooi hem op het aanrechtblad. Ik verwen hem met mijn mond maar besluit dat ik het te snel vind om deze avond op deze manier te laten eindigen dus ik stop. We gaan weer op de bank zitten en zetten de serie weer aan. Niet dat ik daar echt veel van mee heb gekregen want ook op de bank gingen we vrij snel weer verder met waar we gebleven waren. We zijn alert want verwachtten wel dat 1 van de kids wakker wordt door de harde regen en onweer. Terwijl ik doe alsof ik serie kijk voel ik zijn hand weer mijn string in gaan. Even voel ik me weer helemaal mezelf, geen mama en ik laat me even gaan. Daarna vind ik dat hij dat ook verdiend en ik pijp hem totdat hij klaar komt. We praten nog wat en gaan niet veel later naar bed. Ik ben iets slomer en als ik de slaapkamer binnenkom ligt hij daar weer klaar voor nog een rondje. Daar zeg ik geen nee tegen. We seksen en kroelen nog een halfuurtje en vallen daarna voldaan in elkaar verstrengeld in slaap. Het is gek dat je daar soms even zó aan toe kan zijn samen. Even het gevoel alsof je weer jong en onbezorgd bent. En nu? Nu is het vroeg en zit ik met een kater, wallen tot mijn ballen naar baby tv te kijken. Maar het was het waard. Meer dan. 

Ik kan het dan ook iedereen aanraden. Maak tijd voor elkaar, gooi er een borrel in, of 2 of 3. En doe even alsof de wereld alleen uit jullie 2 bestaat. 

  • anoniem 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *