Follow Friday

KARINE | @mamashuisje.nl

Hii iedereen!

Even mijzelf voorstellen mocht je me nog niet volgen of kennen.

Ik heet Karine en ik ben 28 jaar oud (even nadenken) , man man, wat klinkt dit oud haha! Samen met mijn mooie gezin wonen wij in Zaanstad. (oorspronkelijk kom ik uit Zeeland). Mijn vriend heet Mitchell en is ook 28 jaar. Jup, na bijna 10 jaar samen te zijn, is/heet hij nog steeds mijn vriend. What is going wrong in here?

Anyway, samen hebben wij 2 zoontjes. Rhydian wordt 3 jaar op 15 augustus. Samen met zijn papa! Ze zijn samen jarig. En kleine Devlin is bijna 1,5 jaar oud. Wij werken allebei. Ik werk op Schiphol voor KLM en Mitchell werkt ook op Schiphol als brandweerman.  Er werd me gevraagd wat ik in mijn vrije tijd doe? Tja, vrije tijd is schaars met 2 kleine kindjes haha. Maar wat ik vooral doe naast het mama zijn, werken, Instagrammen natuurlijk, bloggen weer op pakken, en fotograferen. Daarbij vind ik het leuk om ergens even koffie te drinken. Lunchen, uiteten, naar de bioscoop gaan, of gewoon lekker een filmpje kijken vind ik ook heel fijn! Met mijn boys vind ik het leuk om lekker gek te doen, te spelen, te dansen en veel met ze te knuffelen.

Wist je dat? Ik moeilijk kan stil zitten, mijn geheugen een zeef is na 2 kinderen, en ik vaker in een ziekenhuisbed heb gelegen dan in mijn eigen bed. Hier heb ik een blog over geschreven.

Ik ben dit jaar alweer 3 jaar actief op Instagram. Dit is allemaal begonnen tijdens mijn zwangerschap van Rhydian. Ik vond het echt super leuk om alles te delen en anderen te volgen die dus ook zwanger waren, mamas waren of een inspiratie bron voor me waren. Ik vind het nog steeds super leuk, misschien stiekem zelfs wel leuker. Ik vind de community en het contact met anderen echt heel leuk! Via Instagram en ook in reallife. En zo weet je dus of het in het echt ook klikt of niet. En te weten dat je niet de enige bent tijdens momlife momentjes. Zoals poepen in bad, je ondergeplast wordt of een driftbuitje hebt van je peuter.


Minder leuk aan Instagram is dat je bereik zo heen en weer gaat.. Het stijgt en daalt continue, de perfecte feed en daardoor de verwachting van perfecte leventjes hebben soms de ‘’echtheid’’ van anderen daardoor missen. Maar daar weet ik steeds beter raad mee. Ik deel wat ik leuk vindt.

Kijken jullie vandaag mee in mijn dag?

Liefs,

Karine

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *