Follow Friday

JENNY | @zussas

Vandaag neemt Jenny, het gezicht achter het Instagram profiel @zussas ons profiel over en neemt jullie een dagje mee in haar leven! Hieronder vinden jullie al wat informatie over haar, zo leren jullie Jenny alvast een beetje kennen!

Wie is Jenny?

– Hoe heet je, wie ben je, waar woon je?
Ik ben Jenny (net 34 geworden), een enthousiaste, vrolijke, soms een beetje gek en lieve moeder, dochter en vriendin en ik woon in Slootdorp (NH)

– Stel je gezin even aan ons voor!
Mijn gezin bestaat uit mijn dochter Jasmine (4 jaar) en Isara (2 jaar) en ikzelf. Een echt vrouwen rijkdom dus!

Werk je? Zo ja, wat doe je voor werk?
Ik werk 32 uur bij de Marine als project coördinator voor grote investering projecten zoals het project vervanging onderzeeboten, ik moet er voor zorgen dat de Marine gereed is om de nieuwe boten te ontvangen op gebied van personeel, opleidingen, onderhoud, vastgoed enz. Daarnaast heb ik een eigen bedrijf genaamd ‘Zussas’. Een bedrijf om als zusters onderling elkaar te helpen, met een gratis community en forum op de website.

Begin van dit jaar heb ik een cursus ontwikkeld om vrouwen (met hun partner) voor te bereiden op hun bevalling met een online hypnobirthing cursus.

Wat doe je in je vrije tijd?
Je vraagt je misschien af of ik wel vrije tijd heb, maar een groot voordeel van eigen baas zijn is dat je zelf je vrije tijd indeelt! Ik zing in een koor, volg 3x in de week circuittraining, doe aan zaalvoetbal, daarnaast ga ik graag naar de sauna en doe ik regelmatig de nodige borrels en hapjes met vriendinnen op het terras of het strand.

Noem 3 gekke/grappige feitjes over jezelf
1
. Van alles maak ik wel een liedje, over mijn dochters bijv. “Isara tralalala, contare lalala..” 
2. Ik doop de chocolade in mijn thee zodat het smelt en ik dat op kan sabbelen.
3. Mensen mij soms niet herkennen als ik mijn haar vast heb, omdat mijn krullen wel mijn kenmerk zijn 🙂

Instagram vraagjes

– Hoelang ben je al actief op Instagram?
Al 9 jaar, maar sinds november vorig jaar met dit account, Zussas.

Wat vind je leuk aan Instagram?
Het verbindt echt mensen met elkaar, je kan elkaar steunen, je kan eerlijker zijn en een realistischer beeld geven. Ipv de mooie plaatjes aan de buitenkant.

Wat vind je minder leuk aan Instagram?
Dat ik er veel te veel tijd aan kwijt ben 😛

Extra weetjes & dan veel plezier!

– Wil je nog iets kwijt? Wat grappigs of extra info over je leven?
Een kleine 2 maanden na de geboorte van mijn jongste dochter ben ik gescheiden. Om het weekend zijn de meisjes bij hun vader en verder bij mij. Sommige mensen vragen zich af hoe ik het allemaal doe. Maar ik doe het met en uit liefde voor mijn kinderen. Ik wil ze een voorbeeld geven dat je alles kan bereiken als je er maar voor gaat en doet wat je leuk vind.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *