Follow Friday

MARILYN | @marilynschrijft

Ook Marilyn, @marilynschrijft is eerder bij ons geweest! En vandaag hebben we het genoegen om weer een dagje met haar mee te kijken in haar leven!

Wie is Marilyn?

– Hoe heet je, wie ben je, waar woon je? 
Mijn naam is Marilyn! Ik ben 25 jaar woon samen sinds mijn 17e met Maxim en hebben drie kinderen. Mila is 4 jaar Mees is 3 jaar en Merel is 2 jaar!

– Werk je? Zo ja, wat doe je voor werk? 
Wij studeren allebei nog, en ik ben sinds 3 maanden bezig met marilyntekent en maak daar persoonlijke illustraties.

– Wat doe je in je vrije tijd? 
In mijn vrije tijd voor zover ik dat heb met drie eikels doe ik graag wat leuks met Maxim, of met de kinderen gewoon een dagje weg en het gezellig maken! Ik noem mijn kinderen eikels, omdat ze dat af en toe ook echt zijn! 

Instagram weetjes!

– Hoelang ben je al actief op Instagram?

Ik ben sinds ander half jaar actief op instagram.

– Wat vind je leuk aan Instagram?

Het leuke ervan vind ik de herkenning en de privé gesprekken met leuke mama’s.

– Wat vind je minder leuk aan Instagram?

Wat ik minder leuk vind is dat er ook negativiteit aan zit, zoals ik laatst een blog schreef en daar zelfs een doods bedreiging op kreeg. Het heeft me wel doen nadenken maar ik blijf schrijven wat ik zelf wil!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *