Follow Friday

ROSANNE | @rosannevanhemert

Daar is ze weer hoor! Onze Rosanne, een tijd geleden konden jullie een dagje mee kijken in het leven van deze knappe mama. En nu is ze backkkk! Lees hier haar vorige en de huidige blog vind je hier benee! Have fun!

Hoe heet je, wie ben je, waar woon je?
Mijn naam is Rosanne (niet die van Nick en Simon) 28 jaar en mama van 2 kleine mannetjes.

Werk je? Zo ja, wat doe je voor werk? 
Ik werk als directiesecretaresse bij een elektronica ontwikkelingsbedrijf.

Wat doe je in je (graag) vrije tijd? 
Vloggen, onze bankrekening plunderen en uitstrooien in de stad, voetballen bij HRC’14 en zoveel mogelijk tijd doorbrengen met mijn knappe mannen.

Noem minimaal 3 gekke/grappige feitjes over jezelf
1. ik duim nog en gebruik daarbij een knuffeltje (shame on me, hahaha)
2. Ik ben een chaoot eerste klas, laatst belde ik met mijn moeder en zocht ik mijn telefoon, toen mijn moeder vroeg wat ik allemaal aan het doen was en ik zei dat ik mijn telefoon aan het zoeken was moest ze heel hard lachen.
Ik was ooit Nederlands kampioen turnen en speelde voetbal in oranje, nu weet ik niet eens hoe ik ‘smorgens mijn bed uit moet komen maar goed, life goes onnnnn..

Hoelang ben je al actief op Instagram?
Met dit acount vanaf februari 2018, toevallig laatst opgezocht omdat ik hier een blog over schreef.

Wat vind je leuk aan Instagram?
Het onstaan van vriendschappen en betrokkenheid van en met andere mama’s. Laatst zette ik samen met een instagram maatje een actie op voor een bijzonder mannetje wat helaas niet meer in ons midden is en dan laat Instagram zien wat voor kracht het heeft.

Wat vind je minder leuk aan Instagram?
PERF, dat vind ik iets minder leuk aan instagram, op mijn feed laat ik ook voornamelijk PERF zien maar eigenlijk trekt NOT SO PERF mij meer. Ik zie dus liever rommelige huizen dan opgeruimde huizen, ik krijg daar de kriebels van en denk dan vaak, HOE DANNNNN!!!?

Wil je nog iets kwijt?
5 Kilo en wat rotzooi van mijn zolder ..

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *