Astrid,  Home,  Momster Monday

Making a house a home

Het is bijna zover!!!! Zoals sommige al weten krijg ik deze week dan ein-de-lijk de sleutel van ons huis! We hebben er een half jaar op moeten wachten en zijn er nu ook zó klaar voor (en mee 😉 ) De afgelopen tijd heb ik dus vooral m’n hoofd gebroken op hoe we gaan inrichten, welke stijl, welke kleuren, welke materialen en ga zo maar door. Om eerlijk te zijn ben ik er nog lang niet, maar de basis en het begin zijn we over uit! Het doel van deze blog? Ik wil jullie een beetje meenemen in de zalige plaatjes die in mijn hoofd rond dansen! Het plan was om alles, maar dan ook alles, te filmen, dit was een grote fail! 😆🙈 Maar we geven niet zo snel op, ik ga alsnog proberen de verbouwing en inrichting op film te zetten! 😊 Be prepared voor wat shoptips, een cursus-tip én een shitload aan Pinterest inspiratie!

Shoptips

Ovale eettafel Kick € 649,- // Vakkenkast Kick € 599,- // Kussen Maku € 29,95 // Vazen Maku v.a. 49,95 // Stoel VIC Kick € 139,- // Kussen Maku € 29, // Schelpen ornament Maku € 47,50 // Side table Kick € 279,-
Fauteuil Kick € 299,- // Hanglamp € 299,- // Buffetkast € 1.199,- // Salontafels € 477,- // Stoel LIV Kick € 129,- // Ronde tafel MT meubels p.o.a. // Bank Kick € 1.795,-

Online cursus: richt je huis in als een pro

Laatst kwam ik in contact met Ilse van InteriorTwin en dit kwam écht als geroepen. Ik weet heel goed wat ik mooi vind en hou al maanden Pinterest borden bij maar toch bleef ik het moeilijk vinden om écht alles bij elkaar te zoeken en keuzes te maken. Ik vind teveel verschillende stijlen leuk, dat is het probleem. En een beetje van alles kan wat rommelig ogen en dat is weer net niet de bedoeling. Tijdens deze cursus moest ik een moodboard op papier maken. Even twijfelde mijn koppige ik en dacht; ik doe dat toch al op Pinterest?! Toch besloot ik dit braaf te doen en bij het knippen en sorteren kwamen heel duidelijk de verschillende stijlen naar voren en zo bij elkaar vond ik het vreselijk. De basis die ik sowieso wilde heb ik aangehouden en vanuit daar heb ik de rest beoordeeld of het er een beetje bij past of dat het totaal niet zou passen. GROTE TIP dus; maak je moodboard écht op papier!!

Ben je benieuwd geworden naar de cursus? Hij kost normaal € 24,95 maar met de code perfnotsoperf krijg je nu € 2,50 korting! Klik hier om naar de cursus te gaan!

Gotta love Pinterest

Tot slot gooi ik nog een hele berg Pinterest-inspiratie jullie kant op! Enjoy!!

Woonkamer

Keuken

Eetgedeelte

Slaapkamer

Badkamer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *