Follow Friday

MARISA | @huisjedors

Marisa

Hoe heet je, wie ben je, waar woon je? Stel jezelf en je gezin even uitgebreid voor! 

Mijn naam is Marisa Dors-Vos. Ik ben 33 lentes jong en mama van drie; één meisje en twee jongens. Daarnaast ben ik de vrouw van Melvin, met wie ik 12,5 jaar samen ben. Wij wonen als gezin in het oh zo mooie Zwolle!

Ik ben een stay at home mama, die ondertussen haar ogen open houd voor een baan. Melvin volgt op dit moment een traineeship voor IT professional, iets waar ik enorm trots op ben! Samen hebben we heel wat heftige jaren meegemaakt, vooral op medisch gebied hebben we diepe dalen gekend, maar hoe gelukkig wij op dit moment zijn met elkaar, met ons huisje en onze prachtige kinderen is bijna niet te omschrijven.

Over die kinderen gesproken, Mailiyah is bijna 7, zit in groep 4 en is een heerlijk vrolijk, lief, creatief, sociaal en soms lekker bijdehand meisje.

Maeyson is in augustus 3 geworden. Hij is echt een lieve knuffelbeer! En echt, geloof me; de lekkerste kusjes krijg je van hem! Daarnaast is het ook echt een gezelligheidsdier, sociaal, erg behulpzaam en een tikkeltje eigenwijs en zit hij op dit moment in de peuterpuberfase. Top!

Maeve is bijna 2, een pittig ding die goed weet wat hij wel en niet wil. Net als de andere 2 ontzettend sociaal, ook echt een knuffelkontje, heel ondeugend en de grootse smeerkont in huis. Hij heeft inmiddels de 2 is nee fase bereikt. Ook top!

Het is hier in huize dors in ieder geval nooit saai en man wat vind ik het gezellig en wat ben ik trots en dankbaar!

Werk je? Zo ja, wat doe je voor werk? 
Mama zijn, heel hard werken 😉

Wat doe je in je (graag) vrije tijd? 

Ik ben gek op foto’s maken, instagrammen, Netflixen, (web)shoppen,  fashion, lekker eten (maken), koffie drinken, fietsen of wandelen, nieuwe plekjes ontdekken, andere mensen inspireren en gezellig samen zijn met familie of vrienden.

Wist je dat:

  • Marisa niet zonder koffie kan in de ochtend. Echt gewoon NIET!
  • Marisa het volume in de auto altijd lager of uit moet zetten tijdens het inparkeren van de auto. Want ja, anders zie je natuurlijk niks 👀
  • Marisa kh arm eet, met af en toe een korreltje zout.. zoals in die ene week in de maand;)
  • Marisa een voetenfobie heeft, blote voeten vindt ze dus echt om te janken. Behalve die van haar kinderen, die kan ze echt (nu nog) opeten! “Oke eigenlijk lieg ik als ik er nu overnadenk, ik kan alleen die van Maeve nog opeten. Die van Mailiyah en Maeyson zijn inmiddels al wat aan de grote kant of toch niet? Mmm…”
  • Marisa heeft het stokje ”overbezorgd zijn” overgenomen van haar moeder. Best irritant soms, want ze kan dus moeilijk loslaten. Als ze 1 van de kinderen hard ziet rennen, ergens op ziet klimmen, of een grote hap ergens van ziet nemen houdt ze serieus haar hart vast. Oh pas op, niet te hard rennen, pas op dat je niet valt, goed kauwen, kleine hapjes.. nou dat dus.. ergens hoopt ze toch ook daar wat makkelijker in te worden, als ze 18 zijn misschien? #dreamonbaby
  • Marisa kan niet tegen smakende, met asociaal open mond, kauwende mensen. Bij haar aan tafel krijgen ze dan ook geregeld van haar DE blik!
  • Marisa is 1.58, maar op haar paspoort staat 1.60, afgerond staat gewoon mooier. #wiedoetditook

Instagram

Hoelang ben je al actief op Instagram?

Echt actief ben ik denk ik sinds de zwangerschap van Maeyson. Dus 3,5 jaar ongeveer.

Wat vind je leuk aan Instagram?

De leuke contacten, de inspiratie die je er vandaan kunt halen en de wekelijkse ik moet rennen naar de action, zeeman of wibra tips zijn echt heerlijk. Zelf vind ik het ook erg leuk om (budget)tips te delen zodat jullie ook kunnen rennen.. Rennen is tenslotte gezond 👀

Wat vind je minder leuk aan Instagram?

Dat ik tegenwoordig instagram open en overspoeld wordt met reels. Soms is het leuk, maar niet altijd.. ik hoop dat instagram nog eens met een filter komt waarmee je zelf kan bepalen wanneer je wat kijkt! 

Wil je nog iets kwijt?

Ik vind het leuk om jullie mee te nemen in onze dagelijkse bezigheden. Via mijn stories probeer ik jullie een kijkje te geven in ons leven. Dit varieert van schoolruns, dagelijkse fietstochten, kinderboerderij bezoekjes, het delen van (kh arme) recepten inclusief de nodige supermarkt tips tot het delen van (lowbudget) tips bij mijn favoriet winkels! Ik probeer het vooral zo eerlijk mogelijk te delen, dus ook als ik een hartverzakking krijg van dat ene plukje haar bij de wasmachine waarvan ik dacht dat het een spin was tot aan maeve die in de poep is gevallen bij de kinderboerderij..

Kopfoto: @anneoffenberg.fotografie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *