Follow Friday

MARLISSA

Hoe heet je, wie ben je, waar woon je? Stel jezelf en je gezin even uitgebreid voor! 

Ik heet Marlissa de Korte, 26 jaar en getrouwd met Daniël. Samen hebben wij vier kindjes binnen drie jaar tijd gekregen. Siem is vier jaar, Guus is twee jaar en onze tweeling Jet en Fien zijn 1.Wij wonen in het mooie Rijssen. 

Werk je? Zo ja, wat doe je voor werk? 

Ik werk de laatste tijd niet meer. Ik heb altijd in de ouderenzorg gewerkt, maar toen de kinderen kwamen mindere ik mijn uren en toen de tweeling er was ben ik (tijdelijk) gestopt met werken. Ik denk dat ik het straks wel weer oppak als de kinderen wat groter zijn. 

Wat doe je in je (graag) vrije tijd? 

Wat ik graag in mijn vrije tijd doe? Instagrammen, vloggen, leuke dingen doen met de kinderen, shoppen en koffie drinken met andere mama’s. 

Wist je dat?

-Ik ben echt veels te bang voor honden. Ik wandel dan ook niet meer in bossen, als ik in de verte een hond tegen kom, keer ik om.

-Ik ben echt een rommelkont, vaak is er altijd wel ergens een zooitje thuis, behalve als er visite komt, dan is het heel erg netjes, moet er maar vaak visite komen haha! 

-Ik droomde de nacht voor de eerste echo van de twins over een tweeling en wist toen gewoon bijna zeker dat ik twee mensjes in mijn buik had zitten. 

Marlissa

Hoelang ben je al actief op Instagram? Wat vind je leuk aan Insta en wat juist niet?

Nu een jaar, vlak na de geboorte van de meisjes vorig jaar ben ik echt serieus gaan Instagrammen. 
Het leuke vind ik het contact met andere (tweeling) mama’s, ervaringen delen en tips vragen. Ook vind ik t heerlijk om inspiratie op te doen en kijk ik graag hoe andere mama’s het allemaal doen (ik hou van het niet perfecte). Het minder leuke vind ik sommige vragen of meningen die ik ongevraagd krijg. Of zoals laatst werden mijn foto’s door een nepaccount overgenomen. Vreselijk. Gelukkig door mijn lieve volgers gerapporteerd en het account is weggehaald. 

Wij wensen Marlissa @dehuismama & jullie veel plezier tijdens haar take-over!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *