Follow Friday

LIANNE | @lvdlugt

Hoe heet je, wie ben je, waar woon je? Stel jezelf en je gezin even uitgebreid voor! 

Hoi! Lianne hier! In het kort; 30 jaar, mama van twee kids, derde op komst en vriendin – nee niet vrouw – van Sven! 
Hou altijd wel van kort en krachtig, maar af en toe even flink uitgebreid van stof zijn is ook niet erg. Dus mocht je meer tijd hebben en het gezellig vinden, hierbij het langere verhaal.

Ik ben zo’n mama die altijd al heeft geweten dat ze niets liever wilde worden dan mama, geen arts, geen juf, maar mama! De papa van de kids had ik al snel gevonden, op de middelbare school! En ja, echt, we zijn nog steeds heel gelukkig samen. We zijn tijdens onze studies gaan samenwonen, kochten een huis in een dorpje vlakbij Gouda en van het een kwam het ander haha. In 2016 (26 jaar) werd ik voor het eerst mama. Fantastisch (op de lange bevalling na ;-))! En zo werden we een gezin van drie, Lianne, Sven en Mees! In 2018 kwam daar een dochter bij! Waaaahhh! Van de blauwe wolk door naar de roze wolk! Zo leuk! Mees was en is de liefste grote broer voor Vive. Al die tijd heb ik met rammelende eierstokken rondgelopen haha. Weet ook niet of ze bij mij ooit stoppen met rammelen?! Anyway, nu dus ruim 31 weken zwanger van ons derde kindje! Eind december komt er nog een klein boefje bij! 

Werk je? Zo ja, wat doe je voor werk? 

Yes ik werk, drie dagen in de week bij de overheid. Vind het heel fijn, warme koffie, leuke collega’s en even ‘’rust’’! Thuis zijn vind ik ook heerlijk hoor, maar ik denk dat ik wel gek zou worden als ik fulltime met drie kids om mij heen zou zijn. Terwijl ik juist wel moeite heb met een nachtje weg, wil ze toch wel veel zien op een dag haha.

Wat doe je in je (graag) vrije tijd? 

Geld uitgeven ehehehe. Shoppen of in ieder geval winkelmandjes vullen, leuke dingen doen met z’n allen, naar het strand, het bos is of gewoon ergens lekker een koffie drinken. 

Noem minimaal 3 gekke/grappige feitjes over jezelf;

  • Ik heb krullen van mezelf, maar ik stijl mijn haar altijd. Ik en krullen gaan gewoon echt totaal niet samen.
  • Ben mega lui, een enorme vreetzak en een stiekeme hobby is bankhangen en of slapen.
  • Sinds ik zwanger ben wil ik het liefst elke dag warme chocolademelk met slagroom en een appelflap. 

Hoelang ben je al actief op Instagram?

Sins de geboorte van Mees post ik met enige regelmaat wat! Vind het leuk om af en toe wat kiekjes te delen!

Wat vind je leuk aan Instagram?

De gezellige gesprekken die soms in gewoon dagelijks contact eindigen, de inspiratie die je op kan doen en zien hoe het bij anderen thuis gaat!

Wat vind je minder leuk aan Instagram?

Dat mensen zo makkelijk overal wat van vinden of denken. Merk het zelf niet zo, maar als ik soms zie/lees hoe makkelijk dat gaat.. bizar.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *