Momster Monday

R O A D T R I P! #volkswagenbus

Een paar weken geleden hadden Astrid en ik een dagje samen uit op de planning staan. De bedoeling was om een fotoshoot te gaan doen om zo weer eventjes wat nieuwe foto’s te kunnen plaatsen op de website etc. Natuurlijk spraken we af met onze freundin Jaimy van @fotografiepetit! Zij komt uit de buurt van Lelystad dus besloten wij haar kant op te gaan. Toen we @devolkswagenbus.nl voorbij zagen komen wisten we meteen hoe we onze dag gingen invullen. Een mega toffe ervaring en ik denk wel de meest geweldige foto prop die er bestaat want zeg nou zelf HOE TOF is deze MINTY  Volkswagenbus? Wij waren in ieder geval op slag verliefd toen we de showroom in Hoogblokland binnen kwamen wandelen. Best wel een bucketlist dingetje hoor! 

Om 9.00 werden we verwacht in Hoogblokland om de Minty Volkswagenbus op te halen. Vanaf ons (Bodegraven) zo’n halfuurtje rijden. Toen we aankwamen rijden stond hij al buiten op ons te wachten. We keken onze ogen uit in de WeLoveOldtimers loods! Wat een pareltjes staan daar zeg, onze ogen trokken ook meteen naar de Peachy. VER-LIEFD. Die willen we in het voorjaar ook zéker nog is een dagje mee uit nemen! Na ons rondje kregen we uitleg over hoe we de bus moesten besturen en alle andere belangrijke bijzaken en namen we een picknickmand met thee en kruidtnoten in ontvangst. Ik, Anne, ging ons nieuwe vriendje besturen en ik moet jullie eerlijk bekennen, dat vond ik bést wel een beetje spannend. Het zweet stond op mijn rug want normaliter rijd ik alleen maar in mijn kleine maar fijne Twingotje. Nu had ik voor mijn gevoel ineens een vrachtwagen onder mijn kont. We besloten dat ik het eerst even ging proberen op het WeLoveOldtimers terrein maar al snel kreeg ik de feeling en reden we weg. 

Er werd aangegeven dat we 90 km per uur mochten rijden op de snelweg en dat deden we. We hadden de tijd dus ook wel echt nodig om in Lelystad te komen maar goed dat is bijzaak. We hebben echt zó onwijs gelachen, genoten en getourt. Zo leuk. En wat een bekijks heb je onderweg! Je merkt dat deze gave busjes steeds schaarser worden en ik denk (zonder te overdrijven) dat er wel zo’n 50 keer naar ons is gezwaaid, gelachen en we kregen meerdere duimen omhoog van onze mede wegbestuurders! 

De fotoshoot was winderig en nat maar door het busje toch onwijs leuk. Zo stonden we uit de wind of hadden we gelijk een schuilplek als de buien te nat werden. 

Op de terugweg moesten we om rijden en hadden we het écht koud. Onze vriend was niet echt wind dicht dus als jullie ook van plan zijn om een oldtimer te huren in de winter dan raden wij wel echt aan om wat warms aan te trekken! 

Er kunnen in zo’n busje als dat wij tot onze beschikking hadden maar liefst 8 personen, HOE LEUK om is met je vriendinnen, gezin, familie of tijdens een bedrijfsuitje te doen? Ze hebben ook regelmatig speciale en leuke routes, zoals nu de pepernoten route! Ze verhuren ook mega toffe Volkswagen busjes photoboots voor bruiloften, feesten, partijen en events! Écht een aanrader dus. Check vooral even op de website want ze hebben nog veel meer toffe oldtimers. 

Wij hebben echt intens genoten van elkaar, ons nieuwe Volkswagen Minty vriendje, de fotoshoot en gewoon van de onwijs leuke en gezellige dag!

xoxo Anne & Astrid

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *