Follow Friday

LIZZY | @lizzy.liva.maes

Wie is Lizzy?

Mijn naam is Lizzy, ik ben 28 jaar en dus een jonge moeder! Ik ben geboren en getogen in Amsterdam, maar wij wonen nu in Badhoevedorp, de achtertuin van Schiphol. Ik ben alweer bijna 12 jaar samen waarvan 6,5 jaar getrouwd met Michael, de papa van onze heerlijke kindjes; Liva (4 jaar) en Maes (2 jaar). Ook hebben we 2 donderstenen van sneeuw savannah kittens in huis, Loua en Moos. Dit maakt het al met al lekker druk in huize Beijers. Op dit moment werk ik niet. Zoals veel van mijn volgers zullen weten hebben wij een heel moeilijk jaar achter de rug met het zoek zijn van onze dochter. Langzaam ben ik mijzelf weer aan het oprapen en binnenkort ben ik zeker opzoek naar een leuke uitdaging! Ik kan niet wachten om weer iets te vinden wat ik écht leuk vind.

Vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik uiteraard heel graag met de kinderen. Lekker op de bakfiets naar het bos, spelletjes middag of uren ravotten in de tuin. Heerlijk vind ik dat! Naast dat de kinderen vaak overal bij zijn hou ik ook van dingen voor mijzelf doen natuurlijk. Ik ga graag winkelen, make-up is mijn passie, ga graag naar de sauna en kan heerlijk genieten van uit eten gaan. Ook IG vind ik een super leuke bezigheid. Al met al, altijd wel wat te doen dus. Ik ben nu een jaar of 6 actief op Instagram, maar mijn account is pas echt begonnen met groeien toen de kindjes kwamen en ik mijn verhalen begon te delen. Wat ik leuk vind aan IG is het online vrienden maken. Ik heb er echt een paar schatten van vriendinnen aan bij gekregen, en dat waardeer ik zo. Ook is het fijn om herkenbaarheid te vinden en je ei kwijt te kunnen. Dit is wel de fijnste bijkomstigheid van Instagram vind ik. Wat ik minder leuk vind is het de negatieve reacties soms, algoritme, het vaak missen van leuke posts en vaak daardoor zelf ook minder gezien worden. Hoewel ik natuurlijk niet post om zoveel mogelijk likes te krijgen, maar gewoon om ons leven te delen.

Wil je nog wat kwijt?

Er is genoeg, maar dan kan ik op dit moment alleen maar aan wat heftigere dingen denken. Mijn dochter en ik volgen op dit moment allebei EMDR therapie voor het trauma rondom haar ziek zijn. Ik zou hier graag wat meer over vertellen bijvoorbeeld.

Take-Over

Nou lieve Lizzy, daar krijg je vandaag de tijd voor! Heel veel plezier met jouw take-over!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *