Follow Friday,  XMAS TAKEOVER

MIRTHE | @mirthe

Even voorstellen..

Ik ben Mirthe, 23 jaar en woon in het pittoreske Andijk met mijn zoontje Sem van 2. Ik studeer rechten aan de Universiteit Leiden en doe daarnaast werk als “influencer” en social media marketing voor Marilyn Bartman.

In mijn vrije tijd doe ik het liefste dingen met vrienden en vriendinnen of werk ik in mijn eigen bedrijf.

Kerst vier ik het liefste met mijn familie en het eten van mijn opa die ontzettend goed kan koken. De gezelligheid, knusse versieringen en het samenzijn vind ik heerlijk❤️

Dit jaar heb ik niet zoveel aan kerst gedaan. Ik moet zelfs nog een boom halen. Normaal gesproken hou ik het wel minimalistisch, maar ik kan ook onwijs genieten van over the top.

2020 heeft me veel inzichten gebracht over mezelf en me laten groeien als mens. Daarnaast heeft het me dichter bij mijn geliefden gebracht. Ook is mijn eigen bedrijf erg gaan groeien en daar ben ik heel erg dankbaar voor.

Doelen voor 2021 is in ieder geval mijn rechten bachelor halen! Verder hoop ik vooral te kunnen blijven doen wat ik nu doe😊

Ik ben nu bijna 2 jaar actief op Instagram. Het leuke vind ik de contacten en mooie kansen die je krijgt om met bedrijven samen te werken. Je kunt echt iets uitstralen en daarmee een impact maken. Het minder leuke vind ik het gehakketak en gediscussieer, vooral tussen moeders. Zo zonde!

Nog wat Mirthe feitje;

  • Lange tijd was mijn favoriete tv programma Utopia. Ik had zelfs een paspoort om de live-streams te kunnen bekijken. Smullen, dat drama van anderen. Tegenwoordig hou ik het maar gewoon bij de sensatie van Temptation en Love Island.
  • Ik heb er een bloedhekel aan als mensen mij onderschatten. Zeker als dit is omdat ik een vrouw ben.
  • Mijn traanbuizen heb ik niet helemaal onder controle. Zelfs bij een zielige reclame kunnen de tranen al over mijn wangen biggelen. Bij ‘All you need is love’ of een smeuïge kerstfilm ben ik al helemaal verloren.
  • Voor Sem heb ik meerdere koosnaampjes. De meest voorkomende is “Noenie”. Ik denk dat ik hem vaker zo noem dan bij zijn eigen voornaam. Andere koosnaampjes zijn; “Toetie, Snoet en Noem”. Hij reageert op allemaal even enthousiast!

Ik heb er weer zin in, dit is al mijn vierde take-over! Kijken jullie weer mee vandaag? Meer lezen? Lees dan mijn vorige voorstelblogs bij Perf not so Perf

FIRST
SECOND
THIRD

Liefs van Mirthe.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *