Follow Friday,  XMAS TAKEOVER

SARAH | @rijneker_rebels

Even voorstellen.

  • Hoe heet je, wie ben je, waar woon je? Stel jezelf en je gezin even uitgebreid voor! 

– ik ben Sarah 28 jaar , moeder van 2 jongens Dean (7) & Kay(5) en een meisje Vajèn (3) en weer zwanger van de 4e! Ook dit wordt een meisje. Uitgerekend op 9-5-2021! Ik woon nabij Amsterdam en ben gehuwd met Jason Rijneker (29) Vandaar de instagram naam @rijneker_rebels het sprookjeshuwelijk moet nog komen! Maar voor de kids & het huis was 1 naam wel zo fijn!• Werk je? Zo ja, wat doe je voor werk? – Nee ik werk helaas niet dankzij mijn 2e te snelle bevalling is er van alles misgegaan, te snel geperst en heb ik altijd lage rugpijn, bekken achtige pijn.

  • Wat doe je in je (graag) vrije tijd? 

– In mijn vrije tijd ga ik het liefst in de zomer naar het strand toe, swinters uiteten met manlief maar eh dit is zo lastig bedenken nu in 2020. Nu is het meer netflix en videoland series kijken! Ohja en vlogs kijken want ik vlog zelf ook! (Link in mijn bio)

All I want for Christmas…

  • Hoe vier jij het liefst kerst? Hoe ziet jouw perfecte kerstweek eruit? 

– normaal eten wij met veel familie. Eten en cadeautjes zijn wel de nummer 1. Lekker verwend worden en onze kids verwennen. Maar lekker eten is wel het aller belangrijkst. Kerstavond 1e kerstdag 2e kerstdag en ieder jaar lassen wij een 3e kerstdag in! Manlief heeft gescheiden ouders dus dat zijn vaak al 2 dagen, 1 dag voor ons als gezin en 1 dag met mijn ouders, broers, schoonzusje en neefje (1 jaar)

  • Vertel iets over jouw kerst versiering, ga je voor minimalistisch, over the top of? Foto van jouw kerstboom of versiering is welkom!

– zeker over de top! Ik heb nog nooit een vollere boom gezien dan die van ons! Er zitten tussen de 200-250 ballen/figuurtje/etc in! 1500 lampjes ook nog eens. De boom is 2.10 hoog en rondom vol! 
En een mooie foto moet ik nog maken nu de sint versiering weg is!

2020 to 2021!

  • Wat heeft 2020 jou gebracht, heb je iets geleerd, wat was leuk, wat was niet leuk? 

– 2020 heeft mij een nieuw huis gebracht ons droomhuis, een zwangerschap. Maar ook tijd om veel na te denken. Wie voegen echt iets toe aan mijn leven? Wie kwetst mij? Met wie ga ik om omdat ‘ het moet’. Ik heb met veel mensen gebroken omdat zij in mijn ogen meer fouts dan goeds doen in ons leven. Met ons bedoel ik natuurlijk mijn gezin. Dit waren pijnlijke beslissingen maar achteraf de juiste.

  • Heb je goede doelen voor 2021? Zo ja, welke en waarom? 

– ik wacht eerst even hoe 2021 zal gaan lopen. Uiteraard staat het in het teken van onze baby en wil ik zo snel mogelijk weer op gezond gewicht komen. Ik voel mezelf een stuk prettiger in een gezond fit lichaam. Nee geen beachlichaam want ik zit onder de littekens van de zwangerschappen maar gewoon gezond en fijn.

  • Hoelang ben je al actief op Instagram?

Ik ben al 5 jaar actief op instagram en had aardig wat volgers op mijn 1e account maar ik wilde helemaal opnieuw beginnen en heb dit in 2017 ook gedaan! Ik probeer elke volger te filteren en mijn bloklijst is dat ook erg hoog (vooral mannen, onbekende profiels zonder volgers of foto’s) etc.

  • Wat vind je leuk en wat vind je niet leuk aan Instagram?

Ik vind de contacten en zelfs vriendschappen die ontstaan zijn door instagram echt een toevoeging aan mijn leven. Als ik problemen heb kan ik dat met veel moeders bespreken omdat ze in die zin ‘onbekenden zijn’ en dat praat voor mij een stuk makkelijker! Minder leuk vind ik de kritiek en harde kwetsende meningen die ik vaak ongevraagd op mijn bordje krijg. Dat worden er steeds meer naarmate ik groei. Maar ook daar moet ik mee leren omgaan. Ik heb een uitgesproken mening dus het valt te verwachten dat ik ook negativiteit kan ontvangen! Niet iedereen hoeft het met me eens te zijn.

Bye bye, zwaai zwaai!

  • Wil je nog iets kwijt? Wat grappigs of extra info over je leven? 

– ik wil kwijt en dat blijf ik ook benadrukken dat instgram een ‘filter’ opzich is. Iedereen kan zelf bepalen wat hij/zij plaatst. De ene wilt graag mooie foto’s plaatsen en perfectie uitstralen, de ander gooit er 10 foto’s per week op en boeit het allemaal niks. Maar die verschillen maakt instagram leuk, je kan van die mooie profielen vaak inspiratie opdoen en met de minder mooie ‘echte’ profielen heerlijk kletsen en herkenning vinden! Maar zoals ik al wilde benadrukken het gras is nooit groener aan de overkant! Ieder huisje heeft zijn kruisje ook die van ons heeft dat! 3 kleine kids een klushuis is niet niks. 

Groetjes van Sarah aka @rijneker_rebels

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *