Follow Friday,  XMAS TAKEOVER

KIMBERLY | @fedde.en.siep

Even voorstellen!

Ik ben Kimberly, zeg maar Kim en ik ben 30 lentes jong. Woonachtig in het prachtige pittoreske Overloon, de place to be. Want ik ben geen stadsmens. Ik voel me niet op m’n gemak in een stad en ben blij dat ik op loop (lees: bakfiets) afstand van alles af woon. Sinds 10 jaar ben ik samen met mijn vriend en samen zijn we ouders van (bijna) 4 jongens, namelijk: Fedde (4), Siep (2), Jibbe (mooiste ster aan de hemel) en mannetje nummer 3 is op komst! Ik ben een echte moederkloek, ik vind moederschap het mooiste wat er is! 

Ik werk 16u per week als verpleegkundige in een ziekenhuis op de afdeling orthopedie/traumachirurgie. Lichamelijk redelijk zwaar, maar ik waggel me er nog prima doorheen. Daarnaast werd ik als project manager voor de Hippe Doos, ik ontwikkel cadeauboxen voor baby’s, kindjes en hun mama. Dit is voornamelijk werk via Instagram, ontzettend leuk om te doen! 

In mijn vrije tijd drink ik graag een (alcoholvrij) wijntje met een leuke serie. Het laatste seizoen van meisje van plezier heb ik pas in 3 dagen afgekeken, in de avonden dan. Overdag is daar geen tijd voor. Daarnaast ga ik er graag op uit met de kindjes. Naar de dierentuin (daar wonen we pal naast), of naar de speeltuin. Dat laatste zal de aankomende tijd het geval zijn want ja… Corona…Thuis spelen we graag gezelschapsspelletjes, met Fedde vanalles (Stef stuntpiloot en halli galli zijn favo), maar manlief en ik houden in de avond ook wel van een spelletje (haha, yahtzee).

Kim feitjes;

-Ik ben al jaren verslaafd aan coca cola (zero)
-Ik was vroeger best een sloddervos en besteedde niet veel aandacht aan mezelf. Inmiddels weet ik mezelf te waarderen en ben ik blij met wie ik ben.
-Ik hou van bijna alle soorten muziek, van rauwe hardcore, tot R&B, festivalletjes vind ik heerlijk! 

It’s Christmas time!

Eerlijk? Vooral met heel veel eten, de hele dag door onszelf lekker vol proppen. Met familie uiteraard. In de kerstweek knutselen we veel, aangezien dat de hobby is van Fedde. En spelen we veel spelletjes. 

Ik ben vrij minimalistisch, er staan her en der kaarsjes. Maar die staan er het hele jaar wel. Oh en we hebben uiteraard een (kunst) kerstboom. Kunst omdat we ooit een echte hebben gehad waar 1 miljoen spinnen in woonde. En die spinnen trokken webjes door de hele woonkamer. Die boom is er via de raam uit gegaan en er komt nóóit meer een echte boom in hier.

Bye bye 2020!

Ik heb geleerd dat ik mijn hart moet volgen. Waar ik eerst riep: ik wil eerst mijn gezin ‘compleet’ hebben, en daarna ga ik verder met mijn ontwikkeling, weet ik nu dat dit allemaal niet te plannen valt. Mijn droom is om als obstetrie verpleegkundige te gaan werken (op de verloskamers), en daar heb ik een dag meegelopen. Ik hoop dat ik er volgend jaar tussen zie te komen. Wat niet leuk was waren de miskramen die we dit jaar te verduren hebben gehad. Extra zwaar na het verlies van ons derde kindje in augustus 2019. De wens was zo zo zo groot. Godzijdank is onze wens tot dusverre uitgekomen en ben ik nu, as we speak, 22 weken zwanger van een gezond mannetje. De vakantie naar Kroatië was heerlijk! We houden van tijd samen, en van (auto)vakanties. 

In 2021 hoop ik ons zoontje gezond ter wereld brengen en daar kei kei kei hard van genieten met ons gezin! 

Instagram..

Echt actief op Instagram ben ik sinds een jaar of 3. Het begon met een brandrep samenwerking met mitoetie baby en kinderkleding, en daarna volgde er vele samenwerkingen met andere shops. Inmiddels werk ik niet meer veel met kleding webshops, waarom weet ik eigenlijk niet. Ik sta er wel voor open. Momenteel heb ik een breed assortiment aan samenwerkingen, er komen best wat aanvragen binnen, maar ik probeer hier wel kritisch in te zijn. Ik ben puur en eerlijk in wat ik schrijf en wil alleen iets promoten als ik er 100% achter sta. 

De contacten die ik heb gekregen via Instagram zijn ontzettend leuk. Ik heb een heleboel actief betrokken volgers, echt heel leuk! Tevens vind ik de samenwerkingen erg leuk. Wat ik niet leuk vind? De jaloezie onder sommige moeders. Leef en laat leven, dat is mijn motto. 

Op naar de take-over!! Groetjes van Kim!

In 2018 en 2019 was ik ook al te zien! Klik op het jaar om terug in de tijd te gaan!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *