Follow Friday,  XMAS TAKEOVER

KAILEY | @xxkaill

Wie is Kailey?

Hi! Wat leuk dat jullie vandaag weer een dagje met ons mee komen kijken! Ik ben Kailey, bijna 28 jaar jong (huuln) en moeder van drie muiters. 
Inmiddels zeven jaar samen met mijn vriend Jeffrey en samenwonend in een heel leuk dorp! ( Dat vond ik vroeger niet, maar nu ik kinderen heb wel ūüėČ )¬†
Vier jaar geleden werden wij ouders van onze zoon Lev Mason! Ruim zeven maanden later kwamen we er achter dat ik weer zwanger was. En als kers op de taart bleek het een tweeling te zijn.
Er kwamen twee prachtige dochters bij Pep Fèbbe en Pom Mèdde van nu ruim 2,5 jaar oud. 
Een gezellig en druk zooitje ongeregeld bij ons thuis. 

Work it baby!

Drie dagen in de week werk ik in het onderwijs bij de opleiding Sign in het MBO. Sinds afgelopen zomer heb ik mijn diploma Instructeur voor in het onderwijs gehaald. #bloedzweetentranen 
Wil je weten wat Sign precies is? Dan kan je ons volgen op @sign.roc РZo nu en dan plaats ik werk van onze studenten en laat ik een kijkje zien in ons lokaal. 
Jeffrey werkt vijf dagen in de week als schilder. Hij schildert er thuis wat op los want ik wil áltijd iets anders. Vind hij ook écht heel erg leuk. #not

Vrije-tijd!

Ik vind het heerlijk om thuis te pruttelen. Lees: schuiven met spullen. Maar mocht het wel eens lukken zónder kinderen ga ik heel graag snuffelen bij een kringloop. 
Verder is mijn vrije tijds leven niet zo spannend haha. Het klinkt cliché maar ik vind het heerlijk om bij het haardje te zitten met de muiters, lekker eten en samen een filmpje kijken. 
En we drinken zo nu en dan graag koffie bij familie die in de buurt woont. 

Kailey feitjes..

– Verslaafd aan Dr. Martens
РIk heb een lichtelijke tik met geurkaarsjes. Bij ons staan er eigenlijk altijd kaarsen aan. 
РIk loop op het werk regelmatig tegen een glazen deur aan. 

Wat is voor jou écht kerst?

-Een tafel vol met familie! Eerst samen aan het kerst ontbijt met ofcourse champagne. En daarna foute films of filmpjes kijken van toen wij vroeger klein waren.¬†Gewoon lekker samen hangen en kletsen. Niet teveel poes pas. √Čn natuurlijk lekker veeeeeel eten. Oh, en de klaargemaakte rollade die mijn vader altijd maakt mag niet ontbreken!¬†

Hoe is jouw kerstversiering?

Ik denk minimalistisch! Het enige wat we hebben staan is een kerstboom haha. Bij ons thuis was altijd alles versierd! Echt over de top! Super gezellig! Maar toch heb ik het er zelf niet zo mee. 
Wie weet wordt onze versiering meer over een paar jaar wanneer de muiters wat groter zijn. Voor nu laten we het lekker rustig. 

Wat heeft 2020 jou gebracht?

Dat familie zo ontzettend belangrijk is! Maar ook goede vriendschappen. Zonder hun hulp het afgelopen jaar zou ik in een nog dieper dalletje komen. Familie is voor mij nummer één. 
Tijdens mijn opleiding hebben ze mij erg gesteund en de kinderen onder hun vleugels genomen. 
Ik waardeer mijn collega’s nog meer. We hebben er het afgelopen jaar toch iets van moeten maken samen. Ik kan met hun lachen, huilen en schreeuwen.

En wat was niet leuk? Dat ik bepaalde vrienden heb moeten missen vanwege Corona. En nog steeds. 
Dat je bij alles 100x moet nadenken. Niet zomaar ergens op de koffie kunnen. Niet zomaar even spontaan met de kinderen ergens heen kunnen gaan. 

Heb je goede doelen voor 2021? Zo ja, welke en waarom? 

РMeer tijd voor mezelf РSporten weer oppakken РEen gezelligere moeder, vriendin en dochter zijn 
Ik denk dat elke moeder wel weet dat “me time“ soms ontzettend belangrijk is maar we het te weinig hebben. I mean de snotneuzen, de ellendige was en het huishouden stoppen nooit. 
Het afgelopen jaar ben ik wat kilo’s kwijt geraakt en was ik lekker bezig met sporten. Als ik eet, stop ik niet. Ik weet nu wat ik kan en hoe het kan zijn. In 2021 wil ik dat weer oppakken. 
Jeffrey noemt mij altijd oma of saai. Dat doet soms wel een beetje pijn. Sinds ik moeder ben ben ik wel veranderd. Mijn prioriteiten liggen nu ergens anders. Balans zoeken vind ik soms moeilijk. 
Als ik niet lekker in mijn vel zit ga ik snauwen. En daarbij is er altijd wel iets. Daardoor ben ik niet altijd de leuke moeder, vriendin of dochter. Ik zou niet weten wanneer ik voor het laatst 100% goed in mijn vel heb gezeten. 
Dus dat is iets om aan te werken het aankomende jaar. 

Instagram weetjes.

Na de geboorte van Lev ben ik er wat meer mee gaan doen. Toen ik zwanger was van de meisjes ben ik gaan bloggen. Door het delen van ons verhaal is het allemaal wat gegroeid. 

Het contact met mijn volgers vind ik heel erg leuk! Ik heb er zelfs oprecht vriendschap aan over gehouden. 
Ik vind het nog altijd bijzonder en mooi dat een aantal volgers zo mee kunnen leven met bepaalde dingen. Dat kan ik ontzettend waarderen. 
Minder leuk vind ik tientallen dezelfde samenwerkingen. Dat overal waar je kijkt iedereen hetzelfde geplaatst heeft. 
Oh en het woord “ influencer “.. krijg ik jeuk van. 

Leuk dat jullie vandaag weer met ons mee kijken. 
Liefs, Kailey 

Meer Kailey? Lees onderstaande blog of typ haar naam in in onze zoekbalk!

Het leven met baby-twins én een peuter

One Comment

  • (O)Ma Anita

    Lieve Kail
    Ik ben super trots op jou en smelt elke keer weer als je dag met ons deelt de drukte van alles en toch zorgen voor je kroost. De velen wassen die je draait en alle aandacht van je familie we dragen bij waar het kan dat is gewoon normaal dat deden onze ouders ook dat maakt je zoals je bent je kunt je dan nog beter ontplooien tot wie je bent. Leef lekker je leven en wij vangen je altijd weer op hoe dan ook. Blijf genieten doen wij dat ook. Dikke kuzzz mamaūüíč

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *