Follow Friday,  XMAS TAKEOVER

SHARON | @sharonsenna.nl

Wie is Sharon?

Ik ben Sharon, 29 jaar en mama van drie kindjes. Mijn kindjes zijn: Jax, bijna 4, en de twins Indie en Novee van 1,5. Samen wonen wij tijdelijk in bij mijn ouders in Wijk bij Duurstede. Afgelopen zomer is mijn relatie met de vader van de kids stuk gelopen waardoor ik noodgedwongen bij mijn ouders woon. Niet ideaal met 3 kinderen kan ik je vertellen, wij delen momenteel 1 zolderkamer; klein maar fijn. Afgelopen maand is mijn urgentie aanvraag afgewezen waardoor het uitzicht op een woning nog kleiner is geworden. We maken er het beste van en kijken naar de positieve dingen in het leven: What doesn’t kill you makes you stronger.

Work, work, work..

Ik werk voor Geurwolkje & ben fotograaf. Voor geurwolkje werk ik zo’n 25-30 uur in de week en de rest van mijn tijd besteed ik aan mijn eigen bedrijf. Het updaten van mijn website, beantwoorden van mails en natuurlijk het editen van fotoshoots!

& In mijn vrije tijd ben ik graag met de kindjes. Doordat ze om het weekend bij hun vader zijn en ik doordeweeks gewoon werk is mijn tijd met hun schaars. Ik breng dan ook graag zoveel mogelijk tijd met hun door én met mijn vriendinnen en familie. 

Sharon feitjes

-Ik ben vanaf mijn 9e tot mijn 19e vegetarisch geweest. Ik vond het altijd heel zielig voor de beestjes en ben nooit een liefhebber geweest van vlees. Nu eet ik inmiddels wel weer vlees, kan ik er echt van genieten maar geniet ik net zo hard van een stukje tofu! 

-Ik heb nooit duidelijk geweten wat ik wilde worden, heb bij veel studies gekeken en ben er zelfs aan 2 begonnen. Nooit heb ik er 1 afgemaakt, tijdens de PABO stopte ik in mijn afstudeerjaar wegens psychische problemen. Tot ik mijn camera vast had dacht ik altijd dat ik genoege moest nemen met een baan waar ik met tegenzin naar toe ging. Nu werk ik elke dag met plezier voor 2 bedrijven en voor mezelf! Never stop dreaming.

All I want for Christmas…

Mijn ideale kerst breng ik door met mijn familie en gezin. Het liefst in ons vakantiehuis in Oostenrijk, tussen de sneeuw en gezelligheid.
Lekker eten, sneeuw, skiën en liefde, dat is mijn ideale kerstweek!

Ik zelf zou kiezen voor minimalistiche kerstversiering; hout, wit met een touch of gold. Nu ik bij mijn ouders ben is het het tegenovergestelde: veel, groot en kleurrijk. De kinderen vinden het helemaal geweldig, de boom komt tot het plafond en de piek past er nog maar net op. Van Jax had het nog wel bonter gemogen: veel roze en glitters. 

Bye 2020 and hello 2021!

2020 wordt overschaduwd door Corona natuurlijk maar ik heb ook veel mooie momenten mee mogen maken. Zo is mijn fotografie bedrijf ontzettend gegroeid, heb ik mooie nieuwe mensen mogen ontmoeten en zijn de twins alweer 1 geworden. We zijn verhuisd, hebben veel tranen gelaten en zijn gegroeid als gezin van 4. Jax heeft zijn eerste wenmomenten op de basisschool gehad en de tweeling is gestart op de opvang en hebbe het onwijs naar hun zin. Waar ik in 2019 nog in de ziektewet zat, haal ik nu mijn volledige inkomen binnen als zzp-er, dat had ik een jaar geleden nooit verwacht! 

Mijn grootste doel voor 2021 is het groeien van mijn bedrijf Sharon Senna. Ik wil nog meer mensen blij maken met mijn foto’s en ik hoop dat ik dat in 2021 echt kan doen!

Instagram weetjes!

Ik denk dat ik nu zo’n 6 jaar actief ben op Instagram. Eerst als fitgirl en daarna als mama van, maar altijd onder dezelfde naam: Sharonsenna.nl
Sinds de geboorte van Jax is mijn account echt gaan groeien, mijn foto’s zijn ook mega veranderd in de loop van de tijd. 

Ik merk dat ik de laatste tijd steeds minder doorbreng op Instagram. Ik ervaar veel negatitiveit, in accounts zelf of in reacties en kan mezelf dat heel erg aantrekken. Ook alle meningen rondom Covid maken me moe. Omdat ik mij graag focus op alle positieve dingen, ben ik niet altijd meer even actief. Wat ik leuk vind aan Instagram is het contact met mensen, de vriendschappen die ik er aan over heb gehouden en de mogelijkheden die het mij heeft gegeven!

Gezellig dat je mee kijkt vandaag!

Liefs, Sharon

Sharon haar eerste takeover blog lees je HIER (aprill 2019)
Sharon haar tweede takeover blog lees je HIER (januari 2020)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *