Follow Friday,  XMAS TAKEOVER

JOYCE | @pinklollypops

Joyce stelt zichzelf voor!

Mijn naam is Joyce, ik woon in Heist op den Berg in de provincie Antwerpen in Belgie. In 2015 trouwde ik met mijn grote liefde, Jeroen. Samen kregen we een zoontje Lex van 4 jaar oud en een dochtertje Jeane (uitgesproken zoals jeans zonder ‘S’) van 2 jaar oud. Hier lopen ook nog een aantal viervoeters rond wat het hier een heel gezellige boel (lees zoo) maakt. 

Work, work, work!

Ik werk als begeleidster bij Pleegzorg. Zoals de meesten wel weten zijn er ook mama’s en papa’s waarbij het niet lukt om voor hun kindjes te zorgen. Zij kunnen dan beroep doen op een pleeggezin. Zo kan het kind zo veel als mogelijk in een ‘gewoon’ gezin opgroeien. Ik help pleeggezinnen en pleegkinderen om hun draai te vinden. 

De rest van mijn vrije tijd gaat naar mijn kleine zoo, de typische poging om nogmaals fit te worden, en natuurlijk ook naar Instagram waar ik iets beter bekend sta als ‘de roze lekstok’. 

Joyce feitjes.

-Ik ben bang van vogels…. ALLE vogels! Wat is dat met die supersonische beesten? 

-Ik zag op de TV hoe het er in slachthuizen aan toe ging….sinds die dag ben ik gestopt met vlees (en vis) te eten. Dit terwijl ik vegetariërs daarvoor gek verklaarde

-De naam Pinklollypops verzon ik als 20 jarige. Ik wilde hem een aantal jaren geleden veranderen maar toen stemden de mensen die me volgen tegen. Ik heb me lang geschaamd als ik me moest aanmelden op events ☺. 

Kerst in een houten chalet”

Ik zou het allerliefst Kerst vieren in een houten chalet ergens in de bergen met veeeeel sneeuw, een lekker glaasje wijn en mijn familie. Did I mention veeeeeel veeeel sneeuw?

Mijn kerstversiering is voor de meeste mensen OVER THE TOP (voor mij niet)….. Dit jaar hangt mijn kerstboom vol roze ijsjes, lolly’s, cupcakes, unicorns, taartjes, en huisjes. Hoe meer lichtjes en decoratie hoe beter! Mijn man laat mij daar ook maar gewoon in los! Ik heb de uitspraak less is more dus duidelijk nooit goed begrepen.

Bye 2020, Hi 2021!

Ik denk dat 2020 me vooral geleerd heeft om te genieten van de kleine dingen en van de momenten die we samen hebben. En dat klinkt heel cliché… maar gewoon je vrienden eens kunnen knuffelen, zonder na te denken iets op een terras gaan drinken… zijn dingen die we hier al lang niet meer hebben kunnen doen. Het leerde me het allermeest hoe belangrijk een goede gezondheid is en hoe belangrijk tijd is. Onze lieve Belgische instagram mama, Lara (Lara.by.lara) zette ons even allemaal met onze voetjes op de grond.

Mijn doel, elk jaar is om toch die zwangerschapskilo’s (dat telt twee jaar na een zwangerschap toch ook nog he?) eens kwijt te geraken…maar het allerbelangrijkste is om van mijn gezin te genieten. 

Instagram weetjes

Er werd mij gevraagd hoelang ik al actief ben op Instagram…. Ik was bij de eerste… Vanwaar denk je dat die gekke naam komt? Enkel een puberaal iemand kan zoiets kiezen toch? 

Ik heb al enorm veel leuke mensen leren kennen op Instagram en er zelfs al heel goede vriendinnen aan over gehouden. De interactie met de personen die me volgen, daar doe ik het voor! Ik vind het echt fantastisch. 

Waar ik me aan erger is de FAKERS op instagram! Plz stop nu gewoon met likes en volgers te kopen…. Jullie vallen door de mand! 

Ik wens iedereen alvast een GEZOND 2021 met veel chocolade, chips en champagne (en zo weten jullie ineens waarom dat dieet niet lukt).

Groetjes & liefs van Joyce!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *