Follow Friday,  XMAS TAKEOVER

INGE | @mom.and3boys

Inge stelt zich voor aan jullie!

Hai hai! Ik ben Inge en 36 jaar jong šŸ˜‰
Ik ben een trotse moeder van drie heerlijke jongens. Brooklyn 10jaar, Dane 6jaar en Riff 3 (1ste kerstdag wordt hij 4jaar).
Wij wonen met ons gezin in Rhoon, een klein dorpje onder de rook van Rotterdam.

Ik ben begin dit jaar geshopt met werken na bijna 14 jaar.. Maar ik moet eerlijk zeggen dat het soms wel kriebelt om weer iets te gaan doen voor mezelf (even eigen tijd creƫren is belangrijk met 24/7 kids om je heen)

Verder vind ik het heerlijk om met de styling bezig te zijn van de kids en hun kamers, maar ook andere ruimtes in huis en ben bezig om dit ook wat meer uit te gaan breiden en dit ook voor andere te doen op aanvraag! Styling en interieur is toch iets waar mijn hartje sneller van gaat kloppen!

Inge’s feitjes.

*Ik ben dol op spekjes, gesuikerd, met chocolade of kokos, maak mij maar wakker!!
*Ik vind het heerlijk om de muziek keihard aan te zetten en mee te zingen ook in de auto
*Ik mega snel grijs ben (al sinds mijn 16) en zeker om de 4 weken bij de kapper zit, al vind ik dat helemaal niet vervelend natuurlijk. Wel de vreselijke grijze uitgroei
*Mijn manier om te ontspannen is rommelen/restylen in huis

Kerst, bye 2020 and hello 2021

Dit jaar had ik voor het eerst niet heel veel zin in kerst, (veel gedoe in de prive sfeer en Corona) en heb nu dan ook niet groot uitgepakt.
Dus dit jaar team minimalistisch

Dit jaar heeft me echt naar mezelf doen kijken, wie ben ik nou eigenlijk, ben ik gelukkig met wat ik doe en wie ik ben.
Ik ben er achter dat ik meer voor mezelf moet kiezen en de jongens uiteraard en meer van mezelf moet gaan houden.
En ga daar in het nieuwe jaar ook zeker mee aan de slag! Ook wil ik meer met de styling gaan doen, dat is toch iets waar ik heeeeeel gelukkig van wordt!!

Instagram weetjes.

Een paar jaar ben ik actief op Instagram en vind het erg jammer dat het nieuwe algoritme niet altijd mee werkt.. Maar Insta is ook fijn om leuke inspiratie op te doen, fijne gesprekken te hebben, adviezen te krijgen en een plek om mooie samenwerking op te zetten.
Verder heb ik mijn beste vriendin hier leren kennen en het was gelijk een mega KLIK en zelf de kids gaan allemaal heel goed met elkaar van klein tot groot en zelfs de mannen. Hoe vaak maak je dat nou mee!!

Super leuk dat ik een dagje mag meedraaien in jullie geweldige insta wereld en iedereen een kijkje kan geven bij mij thuis.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *