Follow Friday,  XMAS TAKEOVER

LIZ | @raisingmycharlie

Hoi Liz!

Ik ben Liz, 27 maar wordt forever veel jonger geschat. Verloofd -na veel zeuren- met Nicky en hebben 1 dochtertje Charlie, zij is 3 en heeft een zeldzame genetische aandoening SCN2A. Wij wonen in Limburg, België maar zullen ons best doen om netjes verstaanbaar Nederlands te spreken. 

Slaaf van het huishouden

Momenteel niet, enkel slaaf van het huishouden. In mijn vrije tijd maak ik graag foto’s en ik bak ( en bijgevolg eet ) heel graag!

Facts

  • Toen ik zwanger was ging ik naar de bioscoop met mijn 10 jaar jongere broertje, mijn mama en mijn vriend. Er werden 2 volwassenen en 2 kinderen aangerekend. Mijn mama vroeg waar de fout zat en blijkbaar dachten ze dat ik 16 was. Mind you dat ik daar stond met een ton van een babybuik. 
  • Ik krijg supervaak complimenten over mijn interieur terwijl wij eigenlijk in een bouwval wonen, dus laten we zeggen dat ik een talent heb om “de goede hoekjes in beeld te brengen”
  • Charlie ging normaal anders heten maar mijn schoonmoeder kreeg de andere naam te horen en heeft er zo hard mee gelachen en er mopjes over gemaakt dat Nicky de naam niet meer mooi vond. 

De ideale kerst

Kroketten. Nee, serieus, goed eten, gezelschapspelletjes, wijn en uitslapen. Maar sinds ik Charlie heb kan ik haast nooit van mijn eigen eten eten voor het koud is, lang genoeg aan tafel zitten om een spelletje af te maken en uitslapen is al helemaal een mop. De wijn speelt wel nog mee.

Onze kerstversiering is rood, klassiek en overal, haha! 

Wat heeft 2020 jou gebracht, heb je iets geleerd, wat was leuk, wat was niet leuk? 

Wallen en 15 kilo extra. Dat is niet leuk. 

Doelen voor 2021

Meer voor mezelf zorgen, eindelijk bij de psycholoog raken. Het liefste ook nog eens zwanger raken maar dat is al jaren het plan helaas. 

Insta

Pas heel actief op Instagram sinds Charlie geboren is en ik een hysterische, over-sharing, moeder werd. De connecties, gesprekken, geholpen worden en mensen kunnen helpen vind ik super leuk! The mompolice mag zich richting de uitgang bewegen..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *