Follow Friday,  XMAS TAKEOVER

YANNICK | @papa_sjenkie

Yannick stelt zichzelf even voor.

Mijn naam is Yannick oftewel Papa Sjenkie. Samen met mijn vrouw Kelly Caresse en drie dochters wonen wij in brabant, in de buurt van Waalwijk. Onze meiden heten Lana (7jaar), Aimy (4jaar), Feline (3jaar). Wij hebben ook een hond (Niko) en een kat (Patrick).

Werken en vrije tijd!

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als brandweerman bij Defensie. Nu heb ik sinds september van dit jaar ontslag genomen om mij volledig te gaan focussen op Papa Sjenkie en de kinderen.

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, fitnessen, in de natuur wandelen/fietsen en veel tijd besteden met de kinderen en mijn vrouw Kelly.

Yannick’s feitjes.

-Ik heb als kind zes jaar in Afrika (Mali) gewoond.
-Ik vind het leuk om mijzelf voor schut te zetten.
-Ik zing graag de hele dag haha.

All I want for Christmas zijn een mooie versierde boom & kerstsokken.

Mijn ideale kerst besteed ik gewoon met mijn gezin en familie. Ik ben dol op het spelen van bordspellen en doe ik dat maar al te graag met kerst. 

Zelf vind ik het leuk om wat meer tijd te besteden voor de versiering. Wij hebben een mooie versierde boom, kerstsokken, lichtjesgordijn en sneeuw verspreid door de woonkamer.

Doei 2020 & hallo 2021.

2020 heeft mij ontzettend veel persoonlijk inzicht gegeven. De obstakels en de keuzes die ik gemaakt heb en ga maken leiden tot waar ik ben en waar ik naar toe ga. Positiever blijven en de focus leggen op mooie momenten en gedachte zullen mij gelukkiger maken.

Mijn goede voornemens zijn het voortzetten van mijn challenge (90 dagen challenge). Positief blijven in alle situaties en met humor mensen te kunnen blijven bereiken.

Instagram weetjes.

Op dit moment ben ik 5/6 jaar actief op Instagram en ga ik dit verder doorpakken en uitbreiden.

Het mooie aan Instagram is dat je letterlijk alles kan delen en kan inspireren. Het vervelende is dat ik mij in Instagram veel laat afleiden (mijn eigen fout/keuze).  

Verder wat je veel terug ziet komen is dat ik veel ouderonderwerpen deel, zowel de mooie momenten als de uitdagende momenten. Ik doe dit met humor en positiviteit. Negativiteit en angsten ga ik niet delen, omdat het voor mij geen meerwaarde is. Niet om te delen en ook niet om te ontvangen. In mijn ogen heb je meer aan liefde en positiviteit. Een glimlach geven is mijn passie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *