Follow Friday,  XMAS TAKEOVER

ASTRID | @astrid.drst & @perfnotsoperf

Joehoeee

Ik ben Astrid (31), mama van Olivia-Mae (3) & allerliefste vriendin van Melle (34). Wij wonen nog maar net in ons nieuwe huis in Waddinxveen, ons eerste huis samen! 

Work that ass

Yes! Ik werk 3 dagen in de week bij een overheidsinstantie als coördinator van een administratie. Daarnaast ben ik één van de founders van Perf not so Perf! Inmiddels is dat bijna een tweede baan; bloggen, vloggen, fotograferen, content maken and so on.

@gwenbastiaan

Free time

Op het moment heb ik soms het gevoel geleefd te worden door de tijd maar dat zal ook met het verhuizen en verbouwen te maken hebben. Als ik even vrije tijd heb kijk ik graag een serie, zet ik de PlayStation aan, ga ik even lekker shoppen of lekker wat drinken of lunchen met m’n vriend of een vriendin. Verder geniet ik echt van dagjes weg met Olivia, naar de dierentuin ofzo!

Facts of the day

  • Ik haat koken, maar ook bakken en eigenlijk alles in de keuken haat ik. (Afwassen ook ja) Gelukkig is m’n wederhelft 12 jaar lang kok geweest, die laat ik nooit meer gaan, dat snappen jullie wel.
  • Ik speel heel graag call of duty op de PlayStation en ik ben er ook nog bést goed in! 😂
  • Ik heb echt geen greintje geduld, ask Anne HAHA! Ik ben de meest ongeduldigste persoon die zij kent. Moet zeggen dat sinds ik moeder ben, ik wel een stuk meer geduld heb dan daarvoor maar ik blijf het erruggg lastig vinden. 
  • Ik haat boodschappen doen, dit valt voor mij echt in de categorie vuilniszakken wisselen en toiletten schoonmaken. Al vind ik winkelen heel leuk, irriteer ik me aan letterlijk alles bij het doen van boodschappen. Ik haat het te bedenken wat we moeten eten, ik irriteer me aan alle mensen die in de weg lopen of staan, ik haat het sjouwen en ik vind elke keer schrik ik me dood wat ik moet betalen voor die 2 tasjes boodschappen.
Foto: @fotografiepetit

XMAS

Mijn ideale kerstweek? Het allerliefste zou ik lekker vrij zijn met m’n gezin maar ik werk eigenlijk elk jaar gewoon rond de kerst. Maar dan lijkt het me zo gezellig om samen lekker kerstinkopen te gaan doen en echt te genieten van alle versiering en gezelligheid! Met kerst zelf lekker thuis aan tafel met familie en vrienden en de ochtenden heerlijk lang en chill. No stress! Dit jaar zal geen van alle werkelijkheid worden haha, thanks to corona! 

Wij zitten nu dus net een week of 2 in ons nieuwe huis en om eerlijk te zijn heb ik de kerstboom even samen met Olivia opgezet en een lichtjesslinger in het keukenraam gebonjourd en thats all this year, net zo somber als dat 2020 was 😆 Nee grapje hoor, 2020 is niet alleen maar negatief geweest voor mij!

Bye 2020

Ik vond 2020 zo’n bizar raar jaar wat aan de ene kant beperkt was door Corona, ik had nooit verwacht nog zulke rare tijden mee te maken! Ook op het gebied van werk bracht dit mega veel uitdaging met zich mee en los van Corona was het ook een bewogen jaar work-wise. Wel heb ik echt het gevoel de kleine ‘normale’ dingen veel meer te waarderen. Lekker even shoppen of ergens een terrasje pakken is toch echt wel genieten en pas als het niet meer kan merk je dat dat ook echt vrijheid is. 

Aan de andere kant is 2020 voor mij een vet positief jaar geweest, ik heb een huis kunnen kopen samen met m’n vriend. Daarvoor woonde ik nog met Olivia bij m’n broer en ging ik veel op en neer als een soort nomade. Het is zó fijn om weer lekker te settelen en een eigen plekje te hebben. Het voelt echt met recht als een nieuwe frisse start samen, heerlijk!

Goals 2021

Niet per se voor 2021 maar meer over het algemeen. Ik heb hier vorig jaar nog een blog over geschreven en al best wat kunnen afvinken! Aangezien de laatste jaren van mijn leven niet de gemakkelijkste waren had ik veel om weer naartoe te werken. De doelen die ik nog heb voor 2021 zijn orde & organizing, dat brengt me zoveel rust in huis maar ook in m’n hoofd. Daarnaast wil ik echt wel wat meer gaan leren in de keuken en over gezonde voeding, en daarin het plezier proberen te vinden. Daarbij moet ik ook echt wel weer regelmatig gaan bewegen om me weer lekker in m’n velletje te voelen. En tot slot wil ik Perf samen met Anne lekker door blijven zetten, we hebben beide zo nu en dan onze dipjes maar kunnen dit dan altijd goed voor elkaar opvangen. Samen zijn we een topteam! We hebben samen altijd 100.000 ideeën maar 0,0 tijd. Onze leventjes zijn al best wel druk met alles wat we doen, dat maakt het soms echt wel een uitdaging.

Insta

Mijn eerste foto stamt af uit het jaar 2012. Écht actief werd ik denk ik pas toen ik zwanger was van Olivia-Mae, daarvoor was het echt maar af en toe een foto. Toen ik zwanger werd ontdekte ik de ”mom-life-scene”, ik had echt geen flauw idee dat deze doelgroep zo actief was op Instagram. 

De contacten die je maakt zijn super leuk, de herkenbaarheid van mensen die in hetzelfde schuitje zitten kan zo lekker geruststellend zijn. Ook de kansen en samenwerkingen die we nu krijgen met Perf vind ik echt super leuk! De manier waarop Anne en ik ons ei en onze creativiteit kwijt kunnen en daarbij anderen ook weer kunnen helpen is gewoon heel tof!

Wat ik op dit moment eerlijk gezegd minder leuk vind aan Instagram is dat het zo ontzettend snel gaat, het is gewoon allemaal niet bij te houden en dan krijg ik ook echt een beetje het gevoel alsof ik van alles mis (FOMO). Wat natuurlijk belachelijk is want blijkbaar ben ik dan druk genoeg met andere dingen in mijn leven, which is fine. Ook het algoritme wat telkens weer veranderd is soms zwaar frustrerend en dat maakt dat ik er af en toe he-le-maal klaar mee ben haha!

Last but not least

Ik ben zoals je misschien al hebt begrepen niet meer samen met de vader van Olivia-Mae. Ze is uit liefde geboren maar soms lopen dingen gewoon anders dan je had gehoopt. Uiteindelijk heeft elk nadeel z’n voordeel en ben ik door alles als persoon enorm gegroeid. What doesn’t kill you makes you stronger, zo waar! Inmiddels ben ik nu ook alweer bijna 2 jaar samen met de allerliefste, hij is fantastisch voor mij maar ook zeker voor Olivia-Mae. Veel meer dan ik ooit nog had durven hopen! Hij is verder amper actief op social media, wat ik op mijn beurt dus echt heerlijk vind. 

Foto: @fotografiepetit

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *