(web)Shop Wednesday

I dream and SNURK like this

Goed snurken, anders is het; MOMBIE!

Voor de gene die ons al wat langer volgt is het geen verrassing dat wij allebei stiekeme SNURK fans zijn. Op meerdere manieren. 1. We like to SNURK want we hechten beide intense waarde aan onze -oh zo nodige- nachtrust. Zonder deze waardevolle nachtrust veranderen we in een dino, draak of erger nog. Een heuse mombie (lees; ‘mama zombie’). 2. We love SNURK beddengoed. En over dat laatste, of eigenlijk een combinatie van die twee, want snurken doe je meestal in je bed, onder beddengoed… wil ik het vandaag even hebben #goedverhaaldit!

Perfecte slaapkamerplaatje!

Waar we ook beide van houden is een mooi, rustig, goed gestyled interieur. Aan de kamers van de kinderen wordt dan ook veel tijd besteed. Het beddengoed van SNURK past dan ook perfect in ons perfecte slaapkamer plaatje. Ivy droomt regelmatig dat zij over regenbogen vliegt met haar Unicorn. Door het dino dekbedovertrek zijn de dino’s goed vertegenwoordigd in het kleine maar fijne slaapkamertje van onze Lux en Olivia danst de sterren van dromenland met haar ballerina dekbedovertrek.

Wegdromen over een Palm Beach zonvakantie!

Aan onze (Anne) slaapkamer heb ik nooit zo veel tijd besteed. Kwestie van, je kinderen gun je alles, maar jezelf… Totdat ik het fantastische Palm Beach dekbedovertrek van SNURK voorbij zag komen. Nu kan ook deze mama wegdromen van een vakantie, onder de palmbomen, aan het strand, zee, zon. MMMM. Ik heb gelijk onze slaapkamer een kleine make-over gegeven, wat groen toegevoegd en gezorgd dat het weer wat opgeruimder oogt. En ik moet zeggen, i love it.

Vraag van vandaag..

SNURK is uniek in zijn soort en maakt al sinds 2007 design beddengoed van biologisch katoen wat ook nog is duurzaam wordt geproduceerd in het zonnige Portugal, alleen door dit te lezen droom je al weg van een zonnige vakantie, toch?

Hecht jij waarde aan een goed en mooi design dekbedovertrek of vind je dat niet zo belangrijk? Laat het ons weten, we zijn erg benieuwd!

Liefs Anne & Astrid

Meer plaatjes zien van onze SNURK avonturen? KLIK HIER

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *