Follow Friday

CHERITH | @cherithvanbelle.nl

Even voorstellen

Mijn naam is Cherith van Belle, 30 jaar oud en ik woon in Alkmaar. Ik ben geboren en getogen in Hoorn maar voor de liefde verhuisd. Mijn gezin bestaat uit mijn grote liefde Bas en ons zoontje Mason van 2,5 jaar oud.

Work

Ik werk 32 uur per week als teamleider zorg op een Spoed Eisende Hulp wat betekent dat ik 2 dagen op kantoor zit en 2 dagen meewerkend ben in de zorg. Een enorm uitdagende baan welke nooit saai is en het afgelopen jaar flink aanpoten is geweest en nog steeds.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd fotografeer ik graag: @fotografievanbelle en daarnaast maak ik graag tekeningen. Ook vind ik het heerlijk om even naar het bos of strand te gaan om uit te waaien en te wandelen.

Feitjes

  • Ik heb een AH bonus verslaving en op vrijdag ochtend is dat het 1e wat ik doe (voorheen donderdag op vrijdagnacht en ook ’s nachts opende ik de app als ik wakker werd)
  • Ik ben nog nooit dronken geweest
  • Na al die jaren kan ik nog steeds geen aflevering van GTST missen
  • Ik kan niet stil zitten of me op 1 ding focussen, altijd met 10 dingen te gelijk bezig

Instagram

Ik ben ondertussen al 7 jaar actief op Instagram waar wel een pauze in heeft gezeten van ongeveer 1 jaar. Vooral de interactie met andere mensen en de inspiratie die ik op doe vind ik leuk. Fijn om zo met anderen te connectie te maken. En minder leuk zijn de mensen hebben altijd iets te zeuren, ook over opvoeding etc. Soms lastig om hiermee te moeten dealen.

Wil je nog iets kwijt?

De afgelopen jaren erg gefocused geweest op afvallen etc. 7 jaar geleden een gastric bypass gekregen waarmee ik flink ben afgevallen. Mijn focus nu ligt op goed in mijn vel zitten en gelukkig zijn en niet meer op de cijfertjes van de weegschaal. Daarbij staat dit jaar in het teken van hopelijk liposuctie om van mijn lipoedeem af te komen (weggaan zal het nooit) maar dit gaat hopelijk veel narigheid van pijn en schaamte schelen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *