Follow Friday

HANNAH | @hannahita

Even voorstellen

Mijn naam is Hannah (29), ik kom uit Den Bosch en ik ben alleenstaande mama van een heel knap jongetje genaamd Isaï (2). Ik werk in de zorg en in mijn vrije tijd schrijf en zing ik het liefst liedjes. Ook hou ik van foto’s maken van Isaï en moet ik regelmatig wat verwijderen omdat mijn telefoon weer eens vol is. Verder zoek ik in mijn vrije tijd graag vrienden en familie op samen met Isaï en als ik oppas voor hem heb kan ik er van genieten om lekker lui op de bank Netflix te kijken omringd door lekkere snacks.

Foto: @sanopho_

Facts

  • Ik kan pendelen en mensen vinden me vaak wat zweverig, ik ben dol op astrologie en edelstenen.
  • Ik lust geen kaas.
  • ik kan absoluut niet rekenen. 

Instagram

Mijn instagram account bestaat sinds 2015, maar ik werd eigenlijk pas wat actiever in 2017 toen ik erg veel met mijn muziek bezig was. In februari 2018 werd Isaï geboren en sindsdien begon ik met het schrijven van korte stukjes als uitlaatklep. Het leukste aan instagram vind ik dat het echt een plek is waar ik mezelf kan zijn en kan delen wat ik leuk vind. Ook ben ik dankbaar voor alle bijzondere vriendschappen en samenwerkingen die via instagram zijn ontstaan. Minder leuk vind ik het dat mensen soms ongevraagd hun mening gaan geven of commentaar hebben op de dingen die ik plaats. Daarvan denk ik al snel, klik op de unfollow knop en klaar is Kees! 

Foto: @sanopho_

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *