Follow Friday

GABY | @travel2wonderland_with_us

Travel 2 wonderland

Wij zijn mama Gaby van 37 en papa Jerry van 47, we hebben twee kids; Bor van 6 en Zenn van 4 jaar. Wij zijn een creatief, ondernemend en enthousiast gezin die een enorm grote stap gaan maken, namelijk; wonen, leven, werken in een camper, reizend door Europa op zoek naar onze droomplek, onze Travel 2 Wonderland. We hebben het de afgelopen jaren erg zwaar gehad met het ouderschap en de opvoeding. Bor, de oudste is een erg gevoelig mannetje met een gebruiksaanwijzing. Ook hebben we op verschillende manieren hulp ingeschakeld tijdens de opvoeding omdat we hier vaak in vast liepen. Tijdens de eerste lockdown zijn wij er vooral achter gekomen dat het samen zijn, de neuzen in dezelfde richting en rust, natuur en creativiteit ons en ons gezin de antwoorden gaf waarnaar we al die tijd opzoek waren. Vandaar ook deze enorme beslissing. Dus we gooien letterlijk en figuurlijk Het Roer Om. Tijdens deze reis zullen we de kids zelf thuisonderwijs geven en ze alles leren van de natuur, het leven en verschillende culturen. We zullen ons hele avontuur vloggen, bloggen en via Instagram naar buiten brengen. We hopen hiermee andere gezinnen te kietelen en hun dromen na te leven. Je leeft niet 1x je leeft NU!  

En werk dan?

Ik werk als zelfstandig Theater docent, ik doe dit vooral op scholen maar vanwege Corona ook online en dit bevalt erg goed! Ik wil dit platform daarom tijdens onze reis ook blijven inzetten. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen blijven spelen en zichzelf durven zijn. Creativiteit is daarbij erg belangrijk, juist in deze tijd! Daarnaast werk ik ook als Plussize model, dit doe ik al zo’n 20 jaar Parttime naast mijn werk erbij. 

Vrije tijd

Ik vind het heerlijk om met onze kids en de camper op stap te gaan, ergens te overnachten, kampvuurtje aan, marshmallows bakken boven het vuur, muziek maken, lekkere wijntjes drinken. Of vriendinnen uitnodigen en uren lang kletsen en de kids lekker samen laten spelen. Verder kan je me ook heel gelukkig maken door een nachtje alleen in een hotel te overnachten. even helemaal NIKS! Ook hou ik erg van styling, huizen stylen, kleding stylen, campers stylen. 

Feitjes

  • Ik praat meestal met heel veel gebaren, dit komt waarschijnlijk doordat ik Theater Juf ben en ik mezelf dit heb aangeleerd;
  • Ik slaap altijd met 1 oordopje in anders kan ik niet slapen;
  • Ik douche iedere ochtend de laatste minuut met koud water;
  • Ik heb heel vaak kerstliedjes in mijn hoofd, ook in de zomer;
  • Ik ben 37 en leer mezelf nu pas kennen.

Instagram

Ik ben nu 3 jaar actief op Instagram. Het leuke vind ik dat het vernieuwend is, ik kan mijn creativiteit erin kwijt en vooral; andere mensen enthousiasmeren en motiveren. Mijn wereld wordt ook groter en ik zie en leer van anderen. Het minder leuke daaraan is dan ook weer dat alles en iedereen (ook de minder leuke mensen) jouw leven kunnen volgen en daar een ongezouten mening over uiten. 

Last but not least

Het zou te gek zijn als jullie onze reis op onze website www.travel2wonderland.com en onze vlogs op YouTube volgen op ons Travel2Wonderland kanaal. We komen ook op televisie en we staan altijd open voor toffe ideeën of samenwerkingsverbanden! We zijn nog op zoek naar gave en inspirerende manieren om online geld te verdienen tijdens de reis dus mocht je iets weten, let us know! En als we uiteindelijk ons Wonderland hebben gevonden zijn jullie allemaal welkom om bij ons te komen overnachten in 1 van onze te gekke accommodaties! 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *