Follow Friday

JASMIJN | @jasmijnvangent

Mijn naam is Jasmijn krol- van Gent, geboren in ede en opgegroeid in een mini dorpje in de Achterhoek. Je weet wel: waar het liedje “de overkant” overgaat. Nu woon ik in hengelo, samen met mijn man en zoontje Luca. Ik ben wanneer ik de take over doe, hooooogzwanger en hoop met jullie alle laatste dingen door te nemen. Misschien hebben jullie nog goede tips?

Ik werk als sportdocent en gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Dan natuurlijk met verlof.

Nu we al maanden in de Corona tijd leven, weet ik gewoon even niet meer wat mijn hobby’s zijn en wat ik graag in mijn vrije tijd doe…. Ik ben gek op mijn vriendinnen en familie, maar die kan ik, net zo als vele niet echt zien. Shoppen daarin tegen helemaal niet… dus dan houd ik het maar op in bad gaan en een tijdschrift lezen.

-Ik ben bang voor lieveheersbeestjes, eet altijd de bruine m&ms uit de verpakking en als ik alleen ben vind ik het heerlijk om liedjes mee te playbacken.

Sinds Luca is geboren ben ik actief op Instagram. Daarvoor niet.
Ik heb de leukste, liefste en zorgzaamste mensen leren kennen via instagram. Zo had ik op mijn gender reveal allemaal insta moms uitgenodigd en heb ik zó ook mijn twee beste vriendinnen ontmoet. We zien elkaar als het kan wekelijks en ik kan alles met ze bespreken. Daarnaast vind ik het geweldig hoeveel lieve vrouwen altijd zo met mij meeleven. Van de momenten dat Luca niet wilde slapen, tot nu in de zwangerschap. Altijd kreeg ik hulp aangeboden en zelfs met de verjaardag van Luca kreeg hij allemaal kaartjes en cadeautjes opgestuurd. Zo dankbaar! 
Minder leuk vind ik het gevoel altijd aan te moeten staan. Ik ben afgelopen tijd gegroeid en dat wil je blijven doen. Mijn hoofd draait overuren over concepten, samenwerkingen en ik wil alles goed doen. Dat is soms best vermoeiend.

Joeeeee zin in deze take-over!!

Liefs Jasmijn @jasmijnvangent 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *