Follow Friday

ELIZABETH | @novajace

Elizabeth aka Lies

Hii! Ik ben Elizabeth aka Lies en mag voor de 2e keer een takeover doen! Ik ben inmiddels 30 jaar, outch! Mama van 3 prachtige kindjes en inmiddels 7.5 jaar getrouwd met Kevin. Na onze meiden Noa van 6 en Vajèn van 5 kregen we in januari 2020 een zoontje Mace. Onze kers op de taart.
We wonen in Waardenburg en een prima huisje, maar onze droom is ooit zelf te mogen bouwen! 

Work, work, work & een beetje vrije tijd.

Afgelopen jaar heb ik mijn werk als pedagogisch medewerker helaas op moeten geven vanwege een hernia. Ik heb me laten omscholen en ben nu een brow- en wimperstyliste met een salon aan huis! 

In mijn vrije tijd hou ik van zingen! Overal, concerten in de auto, onder de douche..heerlijk! 

Lies feitjes:

– Ik ben dol op babys! Verslaafd bijna.. Het liefst wil ik nog een kindje.. Tot 4 jaar. Dan wil ik niet meer.
– Ik ben enorm onzeker over mijn uiterlijk en ben dan ook eeuwig aan het lijnen. Dit is me in mijn jeugd helaas flink aangepraat.
– Ik ben Verslaafd aan chocola. Dit gaat goed in combinatie met het lijnen ja!
– Mijn humor is behoorlijk sarcastisch.. Mensen moeten vaak ook even aan mij wennen. 

Toekomst

In de toekomst zie ik mezelf als een succesvol eigenares van een misschien wel uitgebreid bedrijfje.  Personeel en een groter pand. Wel wil ik gespecialiseerd blijven in wat ik doe. Niet een manusje van alles.

Liesjes lijfspreuk:

Hakuna matata. 
Ik heb helaas te veel mee gemaakt in mijn jonge leven en sta er nu misschien ook anders in dan andere. Waar velen een probleem maken denk ik YOLO, het kan altijd erger.. Get over it!

Instagram weetjes

Ik ben begonnen met instagram toen Vajèn een half jaartje ongeveer was. Ze was een gewild modelletje en kregen op deze manier behoorlijk wat opdrachten binnen. 

Ik vind het leuk als mensen eerlijk zijn. Niet alleen “kijk hoe leuk mijn kinderen zijn” of “mijn leven is zó mooi”, maar juist het laten zien van hoe zwaar het soms wel is. Ik kan niet meer alleen poepen of mijn tampon er in duwen. Mijn kinderen zijn niét altijd makkelijk en zeker niet altijd leuk. 
Wat vind je minder leuk aan Instagram?

Neem mijn grapjes met een korreltje zout, ik meen het meeste van wat ik zeg niet écht. 

@novajace

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *