(web)Shop Wednesday

Educadora, speelgoed voor (alle) speciale kindjes!

Soms vind ik het erg lastig om mijn kinderen (vooral Ivy, 5 jaar) aan het spelen te krijgen. Vooral op regenachtige koude dagen. Ze is nogal een buiten kind. Het liefst loopt ze hele dagen buiten te ploeteren. Maar sinds het Corona tijdperk is ook de iPad een regelrechte hit. Voor school moest ze regelmatig achter de computer en iPad voor spelletjes en opdrachten. Ook vind mevrouw dansen met TikTok geweldig. We zijn er zelfs een beetje bang voor dat ze nu al lichtelijk verslaafd is geworden aan schermpjes.

Gelukkig komt de zomer er weer aan en kunnen we weer lekker naar buiten maar inmiddels hebben we ook een oplossing gevonden voor binnen. Naast het spelen met poppen is Ivy dol op friemelspeelgoed en sensorisch speelgoed. Ze heeft sinds kort MadMattr helemaal ontdekt. En ook haar broertje is er uren zoet mee. Ook ik kan me er prima mee vermaken, want man, man… Dat voelt een partijtje lekker. Het is een soort mengelmoes van klei en Magic Sand.

Ivy is een kind dat vaak snel overprikkelt is, alles feilloos aanvoelt, gevoelig en soms echt even in haar eigen wereldje moet komen om te kunnen “ontprikkelen”. Met bepaald speelgoed lukt dat. Daar is de Educadora webshop dus de place to be voor.

Educadora is gespecialiseerd in begeleiding en advisering van kinderen met ADHD, Autisme, HSP en/of prikkelverwerkingsprobleem. Onze sensorische hulpmiddelen helpen je gevoelige kind bij het verwerken van prikkels. Hierdoor komt je kind tot rust en kan zich beter concentreren. 

Suzanne, Educadora

Educadora heeft een ruim assortiment aan speelgoed en spelletjes, maar verkoopt bijvoorbeeld ook verzwaringsdekens/knuffels en kauwsieraden. De verzwaringsproducten helpen bij ontspanning en kan een echte uitkomst zijn bij kinderen met slaapproblemen. Het helpt je geest en lichaam ontspannen, door bepaalde stoffen die vrijkomen in je hersenen! Zoals melatonine, een natuurlijk stofje om in slaap te vallen waar veel mensen met ADHD en of autisme te kort van aanmaken in de hersenen.

Kauwsieraden / bijtkettingen dragen bij aan het verbeteren van de concentratie en het verminderen van stress en spanning.

Wij kregen van Suzanne een paar producten om uit te testen en te bekijken!

MadMattr
Hier hoef ik niet meer veel over te zeggen denk ik. Maar gewoon echt een dikke aanrader. Ik ga zeker meer kleuren en benodigdheden bijkopen, ook voor Lux!

Druppelbaan
Super leuk om te zien hoe Ivy gelijk in haar eigen wereldje aan het kijken was naar deze visuele zandloper. Want dat is gelijk hoe ze hem gebruikte:

“Mam, als de druppels allemaal beneden zijn moet ik klaar zijn met aankleden oké? Denk je dat dat ons gaat lukken”.

Voelmemory spel
Ik heb dit spel samen met Ivy gespeeld. Een heerlijk momentje samen en 3 keer raden wie er heeft gewonnen. Ik was het niet. Je pakt een willekeurige steen uit het zakje. Legt deze naast je neer en grabbelt met je hand in het zakje op zoek naar degene die er bij hoort. We hebben heel hard gelachen samen. Want ik ben er dus rete slecht in!

Kleurenmonster spel
Dit spel heeft Olivia gekregen maar is echt een uitstekende manier om kennis te maken met je eigen gevoelens op kinderniveau. Kinderen leren op deze manier hun gevoelens beter te herkennen en uitspreken. Super leuk spel lijkt me het! Ik heb namelijk stiekem even gespiekt in de doos.

Knetterzeep
Regelrechte hit dit bij de kids. Ikzelf vind het maar een rare gewaarwording haha! Maar handen wassen is hier ineens geen probleem meer maar een heus feestje. Deze zeep knettert en prikkelt op je handen en voelt een beetje koud aan.

Met de code; PERF10 shop je tm 31 maart met 10% korting op de gehele Educadora website (niet te combineren met andere codes en/of bonnen) muv boeken en sale.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *