Follow Friday

MERLIN | @huisjemerlin

Hoi daar!

Ik ben Merlin, ik ben de mama van Bix en Dem. De 3e little is onderweg, en ben nu bijna 22 weekjes zwanger. Wij wonen in Heeswijk Dinther,  een plaatsje in Brabanttttt. Ik woon samen met mijn hardwerkende vriend op een mooi plekje, wat we zelf 4 jaar geleden helemaal opnieuw opgebouwd hebben. En onze dog Boetje, de stoerste van het gezin! 

Work & free time

Ik werk nu precies een jaar niet meer voor een baas, na 9 jaar in dienst te zijn geweest in de kinderopvang branche, werd het tijd voor mij! Ik heb een eigen kringloopverkoop via Instagram @wannemeuk 

Ik poets graag, dat weten mijn vaste volgers ondertussen wel hahaha. Ik ga graag naar kringlopen, wandel het liefst elke avond met de hond en hou van slappe klets. 

Feitjes

  • Ik ben een grote autist in bepaalde dingen. Meer in de zin van alles een vaste plek, en opgeruimd staat netjes!
  • Ik ben de enige van de familie met rood haar, special quest toen ik eruit kwam! 
  • Ik hou niet van felle kleuren, al dacht ik daar anders over toen ik 16 was 🤣
  • Ik kan een enorme loedermoeder zijn, maar doe ook gewoon lekker gek met mijn kindjes. 
  • Ik heb welgeteld 10 tattoos op geen duidelijke plekken en de eerste heb ik gelijk in mijn nek/oor gezet hahaha!

Waar hoop je over 5,10 en 25 jaar te staan?  

Daar denk ik soms over na, maar echt maar even. Je kunt niet in de toekomst kijken, en ook met ziektes wil je niet in aanmerking komen. Maar wat ik echt hoop en droom, is een goede band met mijn kinderen. Ik zie zelf mijn moeder niet meer, en dat raakt me. Ik weet heel zeker dat ik het zo niet zou willen, dus ik hoop echt dat ik ze over 20 jaar nog een dikke knuffel mag geven!! 

Heb je een lijfspreuk, zo ja, welke is dat? 

Alles komt goed, zo niet, dan toch…. 

Hoe gaat het nu met je? Hoe ervaar je het zwanger in deze periode met COVID?

Het gaat goed met me, ik geniet echt zoveel als het kan van het kindje in mijn buik!! Die K-rona komt me de strot uit, ik wil gewoon een keer uiteten en onze kindjes de wereld laten zien, ipv de speeltuin om de hoek. Die momentjes, die mis ik echt!! 

We zagen dat je een dochter had verwacht maar dat het nu toch een zoon blijkt te zijn, hoe ervaar je dat en hoe vind je dat écht?

Jep…. heel raar verhaal. Je kunt het hele verhaal lezen in mijn blog via link in bio. Maar ik heb echt wel gehuild, van onmacht, onwerkelijkheid, mindfuck. Maar na een dag huilen, heb ik de schakeling gemaakt en het aller belangrijkste is toch echt een gezond kindje 💙. En ik zou dat mens iets willen aandoen, na al die mensen die hetzelfde gevoel als mij hebben ervaren in de corona tijd. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *