(web)Shop Wednesday,  Astrid,  Momster Monday

Het kastje van Olivia-Mae

Kinderkleding, om te smullen toch?! Heel eerlijk, ik kan er geen genoeg van krijgen, mijn bankrekening echter wel.. Voor vele vast heel herkenbaar!

Via Instagram krijgen we heel vaak vragen over de kleding van de kids en aangezien wij nét zijn verhuisd en alles weer een beetje op orde hebben leek het me leuk om Olivia haar kastje met favorietjes te bundelen in een blog!

De kast

Étoile – Petit Amélie

BAM! Daar staat hij dan.. lang ben ik op zoek geweest naar de perfecte kast voor ons. Ik wilde graag 2 delen om te hangen en genoeg plank-ruimte. Et voilà! Het de Étoile kast van Petit Amélie. Genoeg hoogte om 2 rijen boven elkaar te hangen en genoeg diepte op de planken, hier kunnen we een hugeeee garderobe in bewaren! Ik vind het handig om met mandje te werken om het zo overzichtelijk mogelijk te houden. Diep in mij zit een echte organizer maar het duur altijd even voor deze het daglicht ziet. Uiteindelijk vind ik het zo satisfying als alles netjes opgeruimd is.

Kledingstijl

Al vanaf baby zijnde heeft Olivia best een stoere kledingstijl, ik had soms zelf jongetjes kleding voor haar. Dit wel afgewisseld met super girly (lees: tutu’s en roze). 3,5 jaar later is hier eigenlijk nog niet zoveel in veranderd. Ik hou van oversizede bovenstukken en leggings of skinny’s. Dat met stoere boots of sneakers eronder, typisch Olivia-Mae. Maar ook nu nog wissel ik het af met juist heel erg meisjes-achtig. Ook nu zijn tutu’s en jurkjes niet weg te denken uit haar kast, maar dan vaak wel weer gecombineerd met stoere schoenen!

Verder heb ik zelf een zwak voor merken, maar vind het echt onzin om dat teveel te kopen, want het cliché: ze groeien er zó weer uit en dan is het janken! Ik koop dus soms wel wat merkjes, vaak in de sale en combineer dit juist met lekker betaalbare kleertjes. (en ja, Zeeman ontbreekt ook zéker niet in haar kast!)

Verder vind ik het zó leuk om stoere haarbandjes of petjes/mutsjes en zonnebrillen bij Olivia op te doen, maar hier gaat ze zelf niet altijd mee akkoord. Inmiddels heeft ze zelf ook best wel een mening over haar kleding en haar namelijk. Als ze zelf mag kiezen, zou ze van top tot teen in roze gekleed gaan, #zuurstoklife.

Favorietjes

Olivia haar kast bestaat dus echt uit een mengelmoes van merken en winkels en dat vind ik juist super leuk! Zoals ik hierboven al schreef; oversized shirts, truien en bloesjes. Ook vind ik bedrukkingen op de rug heel tof! Verder skinny jeans, leggings of rokjes. Hierbij een kleine greep uit mijn favoriete items uit Olivia haar kast, maar uiteraard is dit lang niet alles… Mag dit onder de noemer “hobby”? Ik kan er niks aan doen maar geniet zo van het kopen van kinderkleding! (=addict)

Olivia-Mae haar eigen faves

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *