Follow Friday

SANNE | @sv.jjdv

Wie is Sanne?

Mijn naam is Sanne Vlietman, ik word 13 april alweer 29! Wat ik heel erg vind want volgend jaar tik ik de 30 aan en daar heb ik nogal moeite mee! Ik woon samen met mijn grootste liefde in Arnhem mijn grootste liefde is natuurlijk mijn zoontje van net 3 jaar Jhoa jaheim de vlugt! Ik ben niet meer samen met de papa van Jhoa maar wij maken het goed met zijn tweeën!

Werkt Sanne? En wat doet ze in haar vrije tijd?!

Ja zeker, ik werk in de kinderopvang! 27 uur dus dat doe ik in 3 dagen, toevallig werk ik vandaag ook! En ik wil online een opleiding gaan volgen tot voet pedicure.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om naar het bos te gaan, lekker te fietsen etc. Lekker sportieve dingen allemaal want mijn kind is een buiten kind! Als er geen corona is gaan we graag naar de dierentuin, pretparken monkey town etc. Zelf vind ik shoppen heerlijk vooral zonder kind! Haha

Sanne’s feitjes..

-Ik kan absoluut niet tegen rommel of viezigheid en als ik thuis ben poets ik de hele dag.
-Vroeger was ik niet vies van dronken worden!
-Fietsen doe ik alleen op een elektrische fiets anders heb ik er een hekel aan..
-Ik ben altijd aan het afvallen! Haha maar of het ook lukt is een tweede

Instagrammennnn!

Ik vind het heerlijk om lekker te neuzen op instagram en andere moeders te volgen en hun verhaal te kijken jullie @perfnotsoperf en @demammavan is wel echt een van de favorieten! 

Extra weetjes!

Wij zijn bijna elke dag bij mijn ouders, en ik hou van rust. Mediteren en yoga vind ik heerlijk!! Al ben ik een beginner en lang niet de beste!!! En als ik thuis ben draag ik nooit makeup en heb ik altijd mijn chillpak aan! ☺️

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *