(web)Shop Wednesday

ZACO Benelux aka Sjaak&Sjon!

Dé perfecte hulp in het huishouden!

Dat wij rete grote fans zijn van onze Sjaak en Sjon is inmiddels wel duidelijk. Dé perfecte hulp in het huishouden. Dé hulp voor elke hardwerkende moeder, vader, voor opa’s en oma’s die slecht ter been zijn, voor mensen met een lichamelijke beperking, met een allergie, met huisdieren etc. Eigenlijk gewoon een échte aanvulling in elk huishouden. We krijgen regelmatig vragen over onze helden dus besloten we er eventjes een blogje aan te wijden zodat we onze eerlijke mening en ervaring met jullie kunnen delen!

15% korting bij ZACO Benelux met de code: PERF15

“Ik wíl echt nooit meer zonder mijn Sjaak!”

Ongeveer een halfjaartje geleden kregen wij beiden een ZACO Benelux “V5s PRO Robot stofzuiger en dweilrobot 2-in-1 goud” om uit te testen. Beide waren we dan ook meteen grote fans. Ik (Anne) had helemaal nog geen ervaring met robotstofzuigers, Astrid daarentegen wel. Het leek me altijd maar onzin, niet nodig en ik was altijd in de veronderstelling dat zo’n apparaat nooit zou kunnen doen wat ik ook doen. Maar, die woorden moet ik echt terug nemen. Ik kan, nouja, ik wíl echt nooit meer zonder mijn Sjaak. Nu ongeveer een maandje is ons huishouden uitgebreid met Sjaak 2.0 oftewel A9s PRO robot stofzuiger en dweilrobot 2-in-1 wifi app control zwart. Onze gouden grote liefde staat inmiddels op zolder in mijn salonnetje en maakt ook regelmatig zijn rondje op de eerste verdieping, de zwarte gebruiken we nu voor beneden.

Wat een uitvinding vind ik het. Ik gebruik mijn grote stofzuiger nog maar 1 keer per 2 weken voor de randjes, diepe hoekjes en plinten.

15% korting bij ZACO Benelux met de code: PERF15

Even wat meer informatie en vergelijkingen!

De gouden versie (V5s PRO) heeft zowel een stofzuiger als dweil functie en is een zeer geschikt model voor alle huishoudens. In vergelijking met de zwarte versie (A9s) is deze iets minder gestructureerd, hij gaat van hot naar her, gelukkig kan je dat in de kiem smoren met de afstandsbediening. Het opvangbakje is ietwat kleiner en moet dus vaker vervangen worden. Onze zwarte held is sneller klaar met zijn rondje, zuigt iets harder, is goed gestructureerd, heeft een 3D Panoview Camera-Navigatie voor een efficiënte reiniging, vibrerende bodemplaat voor hardnekkig vuil, en het instellen van individuele schoonmaak zones per ruimte voor maar liefst 3 verdiepingen via de app! Deze dweilt ook en daarbij wordt er een invisible wall geleverd waardoor Sjaak niet meer op het hoogpolig tapijt komt (kan je overigens ook instellen in de app). Beide ZACO’s kunnen namelijk wel laagpolig tapijt handelen maar de hoogpolige variant vind hij niet zo leuk. Ook beschikt de zwarte A9s PRO over voice control en verteld hij dus wat hij doet, wat er mis is en heeft hij een app & afstandsbediening.

Als ik mijn voorkeur uit moet spreken dan kies ik voor mijn 2.0 oftewel de A9s PRO. Deze heeft toch net iets meer opties! Maar ik zou mijn gouden maatje ook voor geen “goud” willen missen hoor! Hij helpt me rete vaak met het opruimen van mijn salon en de slaapkamers!

Nog een beetje meer informatie & KORTING!

Wil je nog meer weten? Check dan vooral even deze pagina om antwoorden te vinden op jouw vraag of stuur ons even een berichtje!

Met de code; PERF15 ontvang je tm 15 april 15% korting op jouw bestelling (gehele assortiment).

En, op Instagram mogen wij 1 ZACO goud – V5s PRO robot stofzuiger / dweilrobot 2-in-1 weggeven aan 1 van jullie! HOE tof.

En dan nog een primeurtje, aanstaande zaterdag 3 april om 15:59 en zondag 4 april om 13:20 is Astrid samen met ZACO Benelux te zien bij het televisie programma “Lekker in je vel” op RTL4!

Links- A9s PRO / Rechts- V5s PRO

ZACO zwart – A9s PRO robot stofzuiger / dweilrobot 2-in-1

De ZACO A9sPro robotstofzuiger met dweilfunctie is de verbeterde versie van de ZACO A9s. Deze platte en slimme robotstofzuiger en dweilrobot met 3D panoview-camera is uitgerust met een revolutionaire actieve dweilfunctie. De trillende bodemplaat van het waterreservoir maakt het mogelijk om zelfs vastzittend vuil te verwijderen. Via de Smartphone App ZACO Home komt de ZACO A9sPro volledig tot zijn recht.

 • 3 reinigingsmodi in 1: zuigen, vegen en dweilen
 • Innovatieve vibrerende dweilfunctie
 • Smartphone App met real-time kaartweergave voor max 3 verdiepingen
 • Instellen van onzichtbare muren en no-go zones
 • Timer met instelbare tijd per dag en ruimte
 • App / Alexa-besturing: gemakkelijk via Android, iOS-smartphone of via Alexa
 • Ultravlak: 76 mm
 • Snelheid zijborstels kan worden aangepast
 • Waterhoeveelheid en zuigvermogen instelbaar

ZACO goud – V5s PRO robot stofzuiger / dweilrobot 2-in-1

 • 2 soorten reiniging in 1 robot: stofzuigen + dweilen
 • Dweilen op parket dankzij iDropping-bescherming
 • 4 reinigingsmodi: Auto: Adaptief, Spot, Rand, Max modus
 • Valbeveiligingssensoren voor trappen, obstakel detectie, automatisch laden
 • Ultra-plat: 81 mm
 • Kleur: Luxury Gold goud

WINNAAR!

Allereerst allemaal bedankt voor het meedoen! Wat is er massaal getagt en geliked. Super leuk om te zien hoe enthousiast jullie allemaal waren! Er komt heel snel weer een toffe giveaway online dus blijf zeker up to date!

Niet gewonnen maar wil je toch graag een Sjaak of Sjon in huis? Dan kan je nog tm volgende week donderdag met de code: PERF15 shoppen in de Zaco webshop. Je ontvangt dan maar liefst 15% korting! Ook op afgeprijsde artikelen!

De winnaar van deze winactie is geworden:

Gefeliciteerd Mandy, stuur je ons een berichtje?

One Comment

 • ELKEVB21

  Dit lijkt mij echt ideaal. Ik ben ook altijd heel benieuwd of het echt werkt en als ik jullie filmpjes en deze blog lees dan zou ik hem ook heel graag willen uitproberen. Helaas heb ik (weer) veel kosten gehad aan mijn auto dus moet ik weer even opnieuw sparen om deze robot stofzuiger te kunnen kopen maar uiteraard doe ik al mee met jullie te gekke winactie. Wat zou dat een droom zijn!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *