Follow Friday

WENDY | @wendy_liz_loa

Even voorstellen

Mijn naam is Wendy, getrouwd met Herman en samen hebben we 2 dochters: Liz en Loa. Ik ben in 2014 verhuisd van Amsterdam naar Voorthuizen. Een super grote stap, en ondanks ik Amsterdam heel erg mis zijn we hier met z’n viertjes erg happy!

Work & free time

2 jaar geleden ben ik gestopt met werken, en dat bevalt op zich helemaal prima… Alleen ervaar ik het full time mama zijn zwaarder dan toen ik nog werkte! 😂 Mijn man werkt voor 2 en is alleen op zondag vrij, als het even kan ga ik graag met mijn meiden naar opa en oma in Amsterdam. Lekker fietsen wandelen en natuurlijk shoppen.

Feitjes

  • Ik heb ruzie met mijn geld.
  • Ik ben bij beide zwangerschappen 37 kilo aangekomen.
  • Ik vind mezelf vaak hartstikke grappig.

Instagram

Sinds de zwangerschap van Loa ben ik dagelijks actief op insta, dus nu ongeveer 3 jaar. Mijn “wereldje” was na de verhuizing al wel wat kleiner geworden, en toen ik stopte met werken helemaal. Door Insta ben ik niet alleen mama, maar ook gewoon Wendy. Ik haal op een dag heel veel gezelligheid uit Insta. Ik zie vaak dat meiden negatieve opmerkingen etc. krijgen, tot op heden heb ik dat nog niet mee gemaakt gelukkig. Hmm wat vind ik minder leuk aan insta.. Als ik voor mezelf spreek kan het best verslavend zijn. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *