Follow Friday

ELINE | @littleleonie_

Wie is Eline?

Ik ben Eline Bylemans (31), mama van Léonie (3,5 jaar) en verloofd met Tom (31). Wij wonen samen in Vosselaar, België. Normaal gezien zouden we vorige zomer in het huwelijksbootje gestapt zijn maar door de coronacrisis is dit jammer genoeg uitgesteld. We zouden onze trouw nu eventueel laten doorgaan op 14/08/2021  maar we zijn nog niet zeker of we het gaan doen of niet…. We zouden die dag wel net 10 jaar samen zijn dus dat zou het extra mooi maken. 

Werk, doelen en meer!

Ikzelf werk voltijds als leerkracht Frans in het middelbaar onderwijs en ook Léonie gaat sinds september naar de kleuterklas wat ze heel fijn vindt. In onze vrije tijd gaan we vaak wandelen en gaat Léonie naar de ‘multimove’ waar ze zich kan gaan uitleven. Ikzelf tennis of padel graag met vrienden en vriendinnen en hopelijk kunnen we snel weer lekker gaan eten en uitgaan met onze vrienden.

Ik hoop dat ik binnen 5 of 10 jaar misschien toch nog eens mama zal worden. Léonie is veel te vroeg geboren en heeft een lange weg afgelegd, vandaar dat een 2de zwangerschap me wel afschrikt maar de laatste tijd begint het toch weer wat meer te kriebelen om er gewoon toch nog eens voor te gaan… We will see. 😉

Ik denk dat mijn lijfspreuk op dit moment is om er volop voor te gaan als je iets wil. Ik ben namelijk in september van school veranderd nadat ik 7 jaar op dezelfde plaats heb lesgegeven en dat heeft me ook wel goed gedaan ook al mis ik mijn ex-collega’s ook zeker nog! 🙂

Instagram weetjes!

Ik ben zelf ongeveer 3 jaar geleden begonnen met Instagram. Dit begon heel klein door het geboorteverhaal van Léonie te delen maar mijn profiel is ondertussen heel erg gegroeid wat ik zelf nooit had durven denken. Ik vind het héél leuk omdat er zoveel mensen moeite doen om ons te volgen en leuke reacties geven op onze foto’s. Ook heb ik andere mama’s leren kennen waar ik ook in het echte leven al mee heb afgesproken, superleuk!Wat ik de laatste tijd wel jammer vind is dat sommige accounts op Instagram alleen nog maar foto’s posten van ‘samenwerkingen’ en ‘reclame’. Ook zijn er anderen die denken dat het alleen maar gaat om ‘gratis spullen krijgen’ maar niet beseffen hoeveel tijd én energie er in zo’n account kruipt…. Maar over het algemeen vind ik het echt een heel tof medium om onze verhalen te delen. 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *