Follow Friday

MELISSA | @demamavan2

Even voorstellen

Ik ben Melissa, 27 Jaar oud en ik ben op 1ste kerstdag geboren in Den Helder. Ik woon nu in Limburg omdat ik op mijn 17de daarna toe ben verhuist. Ik ben getrouwd met Jan. Jan is vrachtwagenchauffeur. Dit betekent dat ik 5 a 6 dagen in de week er alleen voor sta met de kinderen. Gelukkig komt hij s’avonds altijd thuis.  

Samen zijn wij de mama en de papa van Lynn (3) en Jace (11 maanden). Ik ben vooral heel veel thuis bij de kinderen. Maar 1 dag in de week werk ik op kantoor. Omdat mijn bonusvader mijn werkgever is, kan ik in goed overleg plannen wanneer ik werk. Dit is voor mij heel fijn. Zo ben ik er altijd voor hun. 

In mijn vrije tijd ben ik het liefste creatief bezig. Dit kan zijn door even lekker te knutselen, sieraden maken en met sinterklaas maak ik graag surprises. Ook doe ik het liefste elke dag iets leuks maken in het haar van Lynn. Dit zie je ook geregeld terug op mijn instagram. Naast creatief bezig zijn schrijf ik ook graag blogs. Deze komen dan online op mamaplaats. 

Instagram

Sinds November 2020 ben ik actiever bezig met instagram. Ik zit er al veel langer op maar deed er nooit echt iets mee. Sinds ik actiever ben kom ik ook meer in contact met anders mensen. Dit vind ik erg leuk en door de vele stories die ik plaats heb ik altijd leuke herinneringen voor later. Echt iets negatiefs heb ik gelukkig nog niet meegemaakt. Hopelijk blijft het zo. 

Leuke weetjes

  • Ik ben een enorme kluns 
  • Ik ben gek op nijntje 
  • Draag het liefste vrolijke sokken zoals happy socks 
  • Ik lust geen koffie en drink het liefste de hele dag thee. 
  • Ik probeer altijd alles zo positief mogelijk te bekijken. Dit lukt niet altijd. Mijn motto is dan ook: ‘wacht niet tot de storm voorbij is, maar leer dansen in de regen’ 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *