Follow Friday

KENNY & TINEKE | @onadventurewithdad & @safewithmum

Hoi daar!

Wij zijn Kenny (32) en Tineke (29), wonende te Antwerpen (België). We hebben twee dochtertjes Alix (25/03/2019) en Aster (15/02/2021), en een sterretje Lou. 

Kenny

Kenny is technisch verantwoordelijke licht en geluid in twee concertzalen en jeugdcentra in Antwerpen, waar hij met veel plezier zijn passies deelt met vrijwilligers. Hij maakt ook graag muziek met zijn band The Compleat Angler, waarvoor hij eveneens hele lichtshows maakt. 

Ook Photoshop is één van zijn passies, zo ontstond On Adventure With Dad anderhalf jaar geleden, nadat Kenny enkele foto’s van onze dochter Alix bewerkte. 

Kenny koos om iedere dinsdag thuis te blijven en samen met Alix quality time door te kunnen brengen. Mama hoopte iedere werkdag op een leuke foto dus papa besloot de foto’s nog wat extra op te vrolijken en mama soms een kleine hartaanval te bezorgen. 

Kenny heeft een verslaving aan yoghurt, valt wel eens graag van zijn skateboard en is Belgisch kampioen sleutels en mobiel verliezen. 

We vinden het super dat de foto’s bij zo vele mensen iedere week weer een lach op het gezicht kunnen toveren. Uiteraard komen er wekelijks ook boze of bezorgde berichtjes binnen, maar die nemen we er zeer graag bij. Het is net door realistische alledaagse situaties grappig of gevaarlijk in beeld te brengen dat ze ook als een waarschuwing kunnen gelden. 

Tineke

Tineke is floor manager in een elektro zaak. 

Met passies voor reizen, fotografie en muziek. In mijn vrije tijd, voor zo ver de dames het me gunnen, naai ik graag kleertjes voor hen. Verder ben ik de drijvende kracht achter ons huishouden.

Samen maken we in ons gezinsleven graag veel leuke herinneringen en proberen we de kinderen met een leuk staaltje humor op te voeden. Dit dagelijkse leven, met al zijn ups and downs tonen we sinds de geboorte van Aster op Safe With Mum. 

Tineke valt maandelijks wel eens, is levend bewijs dat zwangerschapsdementie bestaat, kan iedere serie minstens twee maal kijken door steeds in slaap te vallen en vindt vlinders maar vieze beestjes. 

Alix & Aster

En uiteraard de sterren van onze show: Alix en Aster. Alix is 2 jaar oud, ze is een vrolijke meid en neemt “On Adventure With Dad” heel serieus; ze gaat graag op avontuur, is nieuwsgierig, actief, kan al een mooie wandeling aan. Stiekem is ze best verlegen en niet zo stiekem is ze papa’s grootste fan. Alix laat ons graag lachen en is een lieve grote zus. Ze praat nog niet veel maar is zeer communicatief. 

Alix roept steeds “wiieee” als we door een tunnel of over een brug rijden, ze kent zelf haar weg naar de dichtstbijzijnde speeltuin en ze kan al tellen tot drie, of toch “één-teej-die” zoals ze het zegt. 

Onze kleinste telg heet Aster, ze heeft al enkele obstakels overwonnen; zo werd haar tongriem geknipt, en heeft ze reflux en koemelkallergie, maar tussen de huilbuien verschijnt toch steeds weer het liefste lachje en brabbelt ze graag de hele dag door. Of ze later ook een papa’s kindje wordt kunnen we nog niet voorspellen, maar momenteel is ze de grootste fan van mama’s melkbar. 

On adventure with dad

Safe with mum

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *