Follow Friday

LISANNE | @interior.by.hegeman

Even voorstellen

Hey hoi! Mijn naam is Lisanne en ben mama twee kindjes. Vayèn Beau (bijna 4 jaar) en Bodhi (4,5e maand). Samen met mijn vriend Patrick wonen wij in Gelderland. En geniet volop van de tijd die wij samen hebben, naast ons drukke leven: Lees: beide fulltime werken, huishouden, sporten en een vriend die nog studeert aan de VU.

Werk & free time

Ik werk als verpleegkundige in de psychiatrie op een spoed afdeling. Hier kan ik veel voldoening uit halen. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met het vermaken van de kindjes haha, Instagram is een iets uit de hand gelopen hobby waar ik ook veel energie uit haal, maar ook het maken van (voorkeur kinderslaapkamer) moodboards – door het maken van een moodboard krijg ik zelf ook altijd veel ideeën om weer de slaapkamer van de kindjes te veranderen! Daarnaast spreek graag af met vriendinnen om (nu het weer kan) te terrassen bijvoorbeeld. 

Feitjes

  • Mijn instagram naam heet : Interior by Hegeman, maar eigenlijk heet ik nog geen Hegeman. Ik wacht nog steeds totdat wij gaan trouwen, dan hoef ik het account niet meer te veranderen qua naam haha.
  • Daarnaast werk ik elk jaar weer aan een summerbody, maar heb mijn plannen maar bijgesteld voor 2035 ofzo.
  • Het derde feitje is dat ik de lat voor mijzelf erg hoog leg. Ik wil veel mensen tevreden houden, wil dat het huis (redelijk) op orde is, en nog meer ballen hoog houden – dat breekt soms een beetje op! Maar gooo for it! 

Instagram

Ik ben begonnen op 31 augustus 2019 met dit account. Het leukste wat ik aan Instagram vind ik jullie inspireren, het opdoen van ideeën, mijn creativiteit laten zien, de samenwerkingen en het contact met de lieve volgers.
De minder leuke kant is dat er soms toch wel een druk op ligt. En het algoritme. Doe je soms zoveel moeite voor een mooie foto, heeft hij amper bereik. Helaas! 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *