Follow Friday

CRYSANTHE | @crysanthe

Even voorstellen

Ik ben Crysanthe ben 34 jaar oud, woon zolang ik mij kan herinneren in Purmerend. Samen met Tim van 34 en onze 3 kinderen. Djayden van 14 en de tweeling Joy en Daley van 3 jaar oud. We zijn een echt voetbal gezin. Als het kan staat hier elke avond een voetbal wedstrijd op. Tim heeft jaren zelf onder de lat gestaan. Hij is namelijk keeper. Djayden heeft 4 seizoenen bij FC Volendam gespeelt, Helaas is dit jaar een eind aangekomen. We hebben een nieuwe club in Amsterdam gevonden waar hij zijn talent kan laten zien. 

De tweeling

Ik vond 1 kind heel lang genoeg. Rond mijn 29ste  begon het dan ook echt te kriebelen voor nog een 2de kindje. Bij de eerste echo op 26 juli 2017 kregen we te horen dat we niet 1 maar 2 kindjes kregen. Joy is echt een schatje, lekker relaxt en met weinig woorden kan ze duidelijk maken wat ze wel of niet wilt. Daley is de brutaalste, zegt ook wat ze denkt en heeft echt geen filter!

Werk & vrije tijd

Ik werk 3 om 4 dagen bij een retail bedrijf op het hoofdkantoor. Wat mijn taak is? Alle problemen die in de winkels voorkomen coördineren en de juiste oplossingen te bieden aan de winkels. 

In mijn vrije tijd breng ik zoveel mogelijk tijd door met mijn gezin. Leuke dingen doen zoals een rondje fietsen of een ijsje eten. Op zaterdag zijn we altijd langs de lijn bij Djayden te vinden. De laatste weken voor de zomerstop was het weer zoals vanouds. 3 zaterdagen mochten we dan ook weer live langs de lijn een voetbalwedstrijd kijken. Daarnaast breng ik ook veel tijd door met familie en vrienden. Dat vind ik zo belangrijk, gezellig eten of spelletjes doen. 

Wist je dat..

  • ik op maandag heel enthousiast ergens of kan zijn en op vrijdag als het zover is dat ik er al helemaal geen zin meer in hebt. 
  • als je mij wilt bellen, ik nooit opneem en vervolgens direct terug bel. Omdat ik mijn telefoon nooit kan vinden. 
  • ik niet tegen rommel en troep kan maar dat er achter het schot op zolder heel veel troep ligt waar ik nooit naar om kijk. 

Waar wil je over 5 jaar staan?

Ppf waar ik over een aantal jaar wil staan.. Tim zal zeggen: “wat denk je zelf, plannen kan je totaal niet.” Alleen van maandag tot woensdag of maandag tot donderdag. Dat zijn de dagen dat ik werk. Omdat vasten dagen en tijden zijn kan ik dat nog plannen maar alles daar omheen gaat moeizaam. 

Heb altijd 101 en 1 ideeën maar uitvoeren of mij er toe zetten is best wel lastig. Ik weet wel dat ik nog een diploma wilt behalen of een cursus wil volgen. Ik hoop wel binnen nu en 1 jaar teamleider te kunnen worden. Dat is nu het doel dat ik voor ogen heb!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *