Follow Friday

SANNE | @three.of.ourself

Hey hallo! 

Mijn naam is Sanne Everloo, inmiddels alweer aanbeland in level 32 of life! Ik ben alleenstaande moeder van mijn twee heerlijke meiden. Marley van 10 en Katey van 6 jaar. Met zn drieën wonen wij in Nieuwegein! 

In 2015 werd ik overvallen door een burn out, toen een enorme rot periode maar inmiddels ben ik dat hoofdstuk uit mijn leven enorm dankbaar, het maakt dat ik sta waar ik nu sta! Persoonlijke ontwikkeling is niet meer weg te denken uit mijn leven wat maakt dat ik dus nogal positief en krachtig in het leven sta 😉! Zelfliefde, Mindfull living, wet van de aantrekking, leven vanuit liefde, dromen najagen! Onderwerpen die dagelijks terug komen in ons gezin! Ik vindt het heerlijk om mijn 2 meiden hier ook bij te betrekken op een zo`n leuk en laagdrempelig mogelijke manier! 

Marley & Katey

Over die meiden van mij gesproken, 2 heerlijke kids, totaal verschillend van elkaar! Marley is onze stoere maar oh zo gevoelige chick! Geduld… Dat kent ze niet. Eigenwijs, maar al te goed! Sportief, zorgzaam, loyaal en mega creatief!  

Katey is ons paardenmeisje die van make-uppen houdt! Ik heb nog nooit zo`n eigenzinnig mensje meegemaakt als Kate. Haar hoef je niet meer bij te brengen om dicht bij jezelf te blijven! Dat kan ze als de beste! Love it! Geduldig, tikkeltje brutaal, soms een beetje asociaal maar oh zo lief! 

De papa van mijn meiden besloot een klein jaartje geleden om een ander pad te bewandelen waardoor hij nu niet meer deel kan nemen aan ons gezin. Makkelijk? Zeker niet! Maar als er iets is dat we hebben geleerd dan is dat het feit dat je geen controle wilt en mag hebben over anderen! Afdwingen brengt je echt niets goed! De meisjes zien papa wekelijks! Dan mis ik ze, maar ben ik ook dankbaar, dat papa niet uit hún leven is! 

Samenvattend! Wij zijn een gezellig trio, altijd opzoek naar fun en plezier! Dit zoeken wij bewust maar we komen ook regelmatig onverwachts in de gekste en grappigste situaties terecht! Iets me impulsiviteit en enthousiasme!! 

Werk & vrije tijd

Ik werk in de kinderopvang! Omringt door zo`n 15 eenjarige dreumesen op een dag! Zwaar, maar zo gezellig en leuk!!! In mijn vrije tijd ben ik natuurlijk het liefst met mijn meiden! We gaan graag op avontuur. Gepland of impulsief! Kate is ook echt een huismus, dus lekker een dag thuis chillen kunnen wij ook goed! Ik kan ook goed alleen zijn! Podcast, boek, meditatie, keiharde muziek en dansend door het huis! Ja hoor! Maar uiteindelijk ben ik een groot gezelligheidsdier! Onder de mensen! Maakt niet uit wat ik doe, als ik maar mezelf kan zijn! 

Feitjes

  • Ik ben een echte geldduivel! Wil ook zeker weten financieel vrij worden binnen nu en 10 jaar! Crypto, investeren, extra inkomsten naast mijn werk! Love it!
  • Ik vind huizen verbouwen heel leuk!! Kijk dan ook heel graag naar fix&flip op TLC, en deed in 2016 mee met house rules NL! Er komt een tijd dat ik zelf huizen ga kopen en verbouwen! 
  • Ik doe al sinds ik geboren ben aan knarsen! Dat is zeg maar met je nagels langs de zoom van een kledingstuk…. Dit doe ik al mijn hele leven maar nu vooral nog als ik moe ben.
  • Ik ben (zwaar) verslaafd geweest aan mijn e-sigaret en red bull! Beide verslavingen gekilled! Whoop whoop! 

Waar hoop je te staan over 5/ 10 en 25 jaar? 

Over 10 jaar ben ik financieel vrij (ik heb dan een passief inkomen die mijn vaste lasten en andere maandelijkse uitgave dekken). Ik heb een huis aan de spaanse kust, een plek voor mijn gezin, familie en vrienden om tot rust te komen. Ook geef ik daar een aantal keer per jaar een retraite op het gebied van mindset, mindfull living, zelfliefde enzv… Ik woon nog wel in NL waar ik lekker aan het fix en flippen ben! Mn passie! 
Ohja, ik heb tegen die tijd ook de man van mijn dromen aan mijn zijde :P. 

Instagram

Ik ben nog maar heel kort actief op Instagram! Een klein half jaartje!! Wij (de meiden en ik) zijn dit account begonnen omdat we het tof zouden vinden om andere te inspireren. Zelfontwikkeling, mindfull living en mindset hoeft helemaal niet stom te zijn! Je kunt het op zoveel leuke manieren terug laten komen in je leven! En het brengt je dan zoveel! We doen dit echt vanuit fun! Geen druk, geen verplichting! We vinden het oprecht leuk! 

Wil je nog iets kwijt?

Laat je niet gek maken, blijf altijd dicht bij jezelf, en vergeet nooit dat je een keuze hebt, altijd! Over elke inimienie beslissing in je leven, beslis jij!! We hopen jullie mee te mogen nemen in een dagje uit ons leven, en dat jullie dat dan leuk vinden! Zo niet, dan heb je een keuze 😉

Liefs van ons! 

Sanne, Marley en Katey.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *