Follow Friday

ANNELISA | @huisje.geertjens

Wie ben ik?

Hee lieve mensen, Ik ben Annelisa, het meisje achter het account @huisje.geertjens. Ik woon samen met mijn vriend en twee dochtertjes Lana (5 jaar) en Pip (3 jaar) in het mooie Horst. Ik woon hier nu 11 jaar en woonde voorheen in ZeeuwsVlaanderen (dorpje Hengstdijk) en ben geboren in Groningen.

Ja, je kunt wel zeggen dat ik een onstabiele thuis heb gehad door verschillende factoren. En dus half Nederland al heb afgereisd. 

Werken?

Ik werk in Horst bij tien adresjes als huishoudelijke hulp. En ben bezig met de opstart van mijn eigen kids-café en winkel, maar dit loopt door Corona allemaal niet heel makkelijk. Check @mevrouwpindakaas voor meer informatie. Maar opgeven zit niet in me. En ik heb regelmatig toffe samenwerkingen met bedrijven voor mijn instagram, want ik ook super leuk vind om daar leuke content voor te maken. 

Vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, struin ik het internet af naar toffe kleertjes en outfits voor de meisjes, fotografeer ik graag, geniet ik graag van het Bourgondische leven, kook graag en verdiep me graag in gezonde natuurlijke voeding, maar ook in een lekkere baksel. Je kunt wel zeggen dat ik alles met eten interessant vind. Verder koffieleuten met een vriendin of lekker een wandeling maken in het bos met mijn gezin. Love it! 

Annelisa’s facts:

•Ik ben impulsief, in positieve zin haha, ik kan de volgende dag met een tent ergens random heenrijden en daar overnachten of spontaan iets plannen. Zoals Michiel zegt: “Altijd een avontuur met jou”.  
• Ik ben lomp en onhandig. Door dat ik al mijn hele leven sukkel met mijn evenwicht. Stoot of loop ik overal tegenaan of val ik regelmatig. Terwijl ik vroeger best goed kon turnen snap jij hem nog?
• Ik door mijn ADHD enorm veel vergeet altijd. Super irritant vind ik dit. 

Annelisa


Doelen & de toekomst!

Ik hoop over vijf jaar dat @mevrouwpindakaas een mega tof concept word. Dat ik mijn droom en hersenspinsels kan uitvoeren hierin.

Waar ik hoop over 25 jaar te staan? Een toffe camper waar we heel de wereld mee afreizen en twee hele gelukkige meiden die zich hebben ontwikkeld tot hun eigen ik.  

Instagram talk

Ik ben nu alweer drie jaar actief op Instagram en vind het echt enorm gezellig. Heb vriendinnen voor het leven leren kennen via dit mooie platform. Het verbinden met elkaar vind ik zoiets moois. Maar ook toffe samenwerkingen met bedrijven en daar dan toffe foto’s voor maken vind ik enorm leuk. Enige wat ik minder vind is het het perfecte plaatje dat je regelmatig voorbij ziet komen. Dat je soms denkt wauw wat luisteren die kinderen bijvoorbeeld altijd goed terwijl dat natuurlijk niet de realiteit is.

Last but not least..

Verder ben ik een vrouw met een boek. Een enorm groot boek. Heb enorm veel meegemaakt in mijn jeugd in mijn thuissituatie. En hier ook veel hulp voor nodig gehad om dit allemaal te verwerken. Heb op het randje van mijn leven gestaan toen ik 18 was. Ik enorm trots op wat ik bereikt heb en hoe geweldig ik het leven nu vind. Ik dankbaar ben voor iedereen die op mijn pad is gekomen. En ik wil meegeven dat het niet vanzelfsprekend is een om lieve ouders om je heen te hebben. Omarm dit en ben dankbaar. Wees lief voor elkaar! En ben dankbaar voor wat je hebt. Het lijkt me super gezellig als jullie me gaan volgen.

Liefs Annelisa,

@huisje.geertjens

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *