(web)Shop Wednesday

Tropical Juice

Nog steeds stroomt onze DM regelmatig vol met vragen over de Tropical Juice die zowel Astrid als ik gebruik (bijna) elke morgen. Het leek mij dus wel even tijd om alles op een rijtje te zetten en te delen met jullie

Toen Ilona mij benaderde voor een samenwerking met dit concept (met de juice) was ik rete sceptisch. Ik geloof nooit zo in dat soort middeltjes maar ik ben ook weer zo iemand die dan denkt; “als je het niet probeert dan weet je zeker dat het niet werkt”. Dus ik dacht meteen; “Lets do it”. En eigenlijk was ik meteen enthousiast. Mijn lekkere trek bleef veel meer weg dan normaal, mijn opgeblazen gevoel werd minder, ik dronk ineens veel meer water en omdat ik de dag al goed begon (al is het maar het idee) vond ik het zonde om te gaan snoepen. Het helpt mij dus oprecht met een gezondere levensstyle. Ik merk dat mijn omtrek is verminderd, en zelfs mijn gewicht is sinds dat ik de juice gebruik een beetje minder.

De juice smaakt een beetje naar Pina Colada, wat ik erg lekker vind. De smaak is misschien ietwat wennen maar ik vind het nu echt heeeerlijk. Er is ook een koffie en choco variant. Deze heb ik niet getest want ik houd niet van koffie en de choco trekt me niet. Deze 2 varianten meng je met 250 ml water.

Je gebruikt de juice 6 dagen achter elkaar een halfuur voor je ontbijt, je mengt dan 1 zakje met 500 ml water (hoe fijn want je mag deze halve liter gelijk meerekenen met je dagelijkse behoefte (2.5 a 3 l). Op dag 7 heb je een stop dag en op dag 8 start je weer met de 6 dagen etc. Op deze stopdagen mis ik het écht. Maar deze zijn wel van groot belang om alles zo goed mogelijk te laten werken!

Sommige mensen hebben voornamelijk een trek moment eind de middag. Of moeite om sochtends wat weg te krijgen. Dan kan je het ook een half uur voor de lunch innemen Dan werkt het in de middag en avond langer door. Veel mensen doen dit ook gebruiken in combinatie met intermitterend vasten. Dus die nemen het in, 30 min voordat ze gaan lunchen.

Ilona @huisje_van_dijke

k merk zelf meer qua omvang dan in kilo’s maar dat is per persoon verschillend. Als je de juice ook gaat gebruiken zou ik dus echt aanraden om voor- tijdens en na foto’s te maken én je omvang te meten. Natuurlijk is een gezonde leefstijl hierbij ook belangrijk. Het werkt natuurlijk niet als je jezelf helemaal vol gooit met snoep, koek en junkfood.

De juice is niet te gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding.

Bij Ilona kan je ook proefpakketjes bestellen. Verschillende smaken is mogelijk maar als je 1 smaak wilt proberen kan dat ook. Gelijk volgas aan de juice of een andere variant? Dan kan je een maandpakket bestellen waar je 10% korting op ontvangt als je onze naam Anne en/of Astrid of Perf not so Perf doorgeeft. Een maandpakket bestaat uit 1 smaak en het is niet aan te raden verschillende smaken door elkaar te gebruiken.

Meer weten of ook de juice (of koffie/ choco bestellen?) dan kan je contact opnemen met Ilona @huisje_van_dijke

Van tevoren was ik super sceptisch over de juice. Ik geloof eigenlijk nooit zo in zulke dingen. Toch was ik ook wel heel nieuwsgierig aangezien er behoorlijk goede resultaten voorbij kwamen. 

De juice geeft je een goeie start van de dag, het zorgt voor een voller en verzadigder gevoel waardoor je gewoon echt veel minder trek hebt de hele dag! Ik had heel vaak erg last van een opgeblazen gevoel en een opgezette buik en dat is echt 100% weg sinds in de juice gebruik! 

Voor mij werkt het ook écht als extra zetje om gezondere keuzes te maken qua eten en het is ook geen toverdrankje natuurlijk. Voor het beste resultaat móet je ook wel zo gezond mogelijk eten. 

Na 4 weken was ik ruim 3 kilo kwijt maar vooral ook veel cm. Taille bijvoorbeeld – 5 cm! Het geeft voor mij een goeie basis! 💕

Astrid – @perfnotsoperf / @astrid.drst

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *