Follow Friday

SANNE | @zeeuwshuisje.vol.liefde

Even voorstellen!

Mijn naam is Sanne (26). Ik woon samen met mijn man Jeroen(36), dochtertje Vienna(2,5) & onze Berner sennenhond Senna(2) aan de mooie Zeeuwse kust in Vlissingen. In Oktober verwachten wij ons tweede dochtertje een echt meiden gezin dus. 

Werk & vrije tijd

Wij hebben verder eigenlijk een druk bestaan,  Jeroen en ik runnen samen twee restaurants. Één restaurant zit in Domburg en heet Restaurant Mezger, hier serveren wij vooral op kwalitatief en hoog niveau en is het gericht op fine diner. Jeroen staat hier als chef in de keuken en runt de boel daar eigenlijk. Ik zelf sta vooral in ons tweede restaurant wat wij afgelopen april hebben geopend in Zoutelande, Bistro by Mezger. Ik ben vooral achter de schermen te vinden en neem vooral de administratie voor mijn rekening en het Social media gedeelte, maar ook het contact met de gasten vind ik ontzettend leuk. bij de Bistro is het net wat anders dan bij het restaurant, hier komen vaak gezinnen met jonge kinderen, maar eigenlijk de gasten die wij krijgen zijn heel divers. 

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin, vriendinnen of familie en kan ik ook ontzettend genieten van de rust. Ik ben een echte huismus. Maar kan er ook onwijs van genieten om naar het strand te gaan, want wij wonen eigenlijk maar 5 minuten van het strand vandaan. Echt een cadeautje, vaak met lekker weer trekken wij er ook graag op uit en zijn wij vaak te vinden op het strand van Vlissingen aan de boulevard. Wij zijn geen mensen om stil te zitten en zijn altijd wel met iets bezig. Nu dat Vienna ook steeds meer wilt ondernemen is het ook eigenlijk nooit rustig, ze zorgt eigenlijk altijd wel ervoor dat we met haar spelen of gek doen met haar. Maar ook hiervan kan ik zo genieten, het samen zijn met haar. Maar op zijn tijd vind het ook heerlijk om met vriendinnen wat leuks te gaan doen en even geen mama zijn of partner of zakenvrouw.

Foto: @pure.picture_

Instagram

Oh en niet te vergeten, Instagram vind ik ook onwijs leuk om te doen, ik ben nu zo een 2,5 jaar echt actief hierop. Dit kwam eigenlijk omdat Vienna is geboren met 30 weken. Ik merkte dat ik het fijn vond om erover te schrijven en zag ook dat ik veel herkenning kreeg van andere ouders die een prematuren kindje hadden. Hieruit zijn zoveel mooie contacten gekomen, ik denk dat ik dit wel echt het leukste vind aan Instagram, de contacten, nieuwe mensen leren kennen. Maar ook de herinneren vast kunnen leggen, ik ben het echt gaan zien als een soort dagboek! Maar tuurlijk heeft Instagram ook een keerzijde, zo vind ik soms lastig dat je negatieve reacties kan krijgen..of dat mensen een oordeel over je hebben terwijl ze je niet kennen. 

Wat moeten we nog over jou weten?

Je zou denken dat ik getrouwd ben met mijn man, maar in werkelijkheid heb ik gewoon een goed huwelijk met mijn stofzuiger, overal waar ik eigenlijk ga, gaat deze trouw met mij mee. Ik hou onwijs van een schoon huis en stofzuig daarom ook 2x per dag. Doe daar nog een leuke panter printje bij (want i love panter print) en ik ben er helemaal klaar voor om de dag te beginnen. En dat niet alleen ik praat ook graag tegen mijn pannekoekplanten, ik heb hier echt iets mee, van dood naar leven brengen is dus ook geen probleem. Want de nieuwe stekjes schieten als paddenstoeltjes uit de grond.  

Als ik denk aan de toekomst, vind het erg lastig om hier antwoord op te geven. Zowel Jeroen als ik zijn echt wel zoekende in wat we willen. En willen bereiken. Op dit moment heb ik eigenlijk alles wat mijn hartje begeert, een mooi gezin, een lieve hond, fijn en lieve vrienden en vriendinnen waar ik veel waarde aan hecht, een mooi huis & twee goedlopende zaken. 

We zijn nog jong, maar hebben natuurlijk wel wensen/dromen voor de toekomst. Zelf ben ik erg van de controle en Jeroen van het doen. Dit vult elkaar eigenlijk heel goed aan. En als we kijken naar doelen of wat we willen bereiken en dat is eigenlijk een ding en dat is dat we ons gezin alles kunnen geven maar ook uiteindelijk hier de vruchten van kunnen plukken. Maar we sluiten niet uit dat we een paar mooie vakantiehuisjes hebben en uiteindelijk een prachtig huis hebben waar we een bed & breakfast kunnen beginnen. Met een mooi stukje grond en veel diertjes om ons heen. Maar ook waar wij onze meiden op kunnen zien groeien.

Als ik mezelf de vraag stel: waar zie Ik mezelf over 10 of 25 jaar? de komende 10 jaar nog niet stoppen met werken. En wellicht is er dan nog een onderneming erbij en hebben we een huis gekocht waar we onze dromen kunnen waarmaken. En over 25 jaar hoop ik met Jeroen en mijn meiden en wellicht met hun gezin heerlijk te kunnen genieten in alle goede gezondheid.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *