Follow Friday

ROOS | @roosvgelder

Hey!

Wat leuk dat je deze blog leest! Ik ben Roos, moeder van Jesse en Seph. Samen met mijn man Vincent en hond Noa wonen wij in een heerlijke kindvriendelijke wijk in het Westland. 11 jaar geleden hebben wij elkaar leren kennen bij een realityprogramma, misschien weet je het nog wel!

3,5 jaar geleden werd ik voor het eerst moeder. We kregen een prachtige zoon Jesse. Een droom die uitkwam. Jesse is een gezellige kletskous, een lief en zorgzaam jongetje. Natuurlijk is het ook een echte peuter die zijn eigen wil heeft, boze buien en niet luistert. Hoort erbij allemaal bij, opgroeien en alle ontwikkelingen zijn ook niet niks. Toen Jesse 2,5 jaar was kreeg hij een broertje Seph. Helemaal verliefd zijn we op hem. Intens heb ik genoten van deze 2e zwangerschap, wetend dat dit waarschijnlijk de laatste zal zijn. Diep in mij hart is er nog genoeg plek voor meer, maar we voelen ons zo gezegend met 2 gezonde jongens. Wij weten helaas maar al te goed dat kinderen krijgen niet vanzelfsprekend is… Voor Jesse heb ik twee miskramen gehad.

Sinds Jesse geboren is ben ik thuis en zorg voor hem. We zijn veel buiten, lopen alle speeltuintjes af in de wijk. Gaan naar het bos of het strand, echt onze lievelingsplek. Ik kan mij goed vinden in natuurlijk ouderschap. Waarin de hechting met de kindjes centraal staat. Net als zolang mogelijk zelf voeden, dragen, samen slapen en ruimte voor alle gevoelens.

Seph is in augustus 1 jaar geworden, ik voed hem nog steeds zelf. Hij is een slechte slaper en het afgelopen jaar heeft hij niet langer geslapen dan 2 uur achter elkaar en dan bedoel ik in de nacht. Ondertussen ben ik ontzettend moe en heb flinken diepte punten gekend de afgelopen maanden. Na zijn verjaardag zijn we aan de slag gegaan met werken aan slaap. Ondertussen gaat het met kleine stapjes vooruit. Het hele traject waar we inzitten met de slaapcoach kan je lezen op mijn Instagram.

Foto: @momentsbywolf

Instagram

Op Instagram ben ik de afgelopen 3 jaar steeds meer actief geworden. De opvoeding van de jongens doe ik veelal alleen omdat Vin niet alle dagen bij ons is. Dit is een stukje privé waar ik niet veel over deel. Ik ben voornamelijk alleen met de jongens. In de story’s kan je zien hoe ik dat allemaal doe en wat we meemaken op een dag, de leuke dingen maar ook zeker de struggels. Ik deel wat we doen en meemaken op een dag in story’s, de leuke dingen maar ook zeker de struggels. Op mijn feed vind je mooie foto’s en vind ik het fijn te schrijven. Het delen van ons leven vind ik ontzettend leuk. Het is fijn als andere moeders er steun en erkenning uithalen. Toch het aller leukste als we er voor elkaar kunnen zijn en kunnen inspireren. Ik heb ontzettend leuke gesprekken met mijn volgers die erg betrokken zijn. Ben je benieuwd geworden, super leuk als je komt kijken!!

Liefs, Roos

Foto: @momentsbywolf

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *