Follow Friday

AUDREY | @byaudrey

Even voorstellen!

Mijn naam is Audrey, ik ben 24 jaar oud en woon samen met mijn gezin in Helmond (Noord Brabant). Samen met mijn partner, Anthony (27 jaar), hebben wij twee kinderen. Aymee van zes jaar en Finn van 7 maanden. Anthony en ik zijn op hele jonge leeftijd ouders geworden. Ik was 18 en hij 21. 

Werk & vrije tijd

Ik werk op dit moment niet. Anthony heeft een eigen hoveniersbedrijf. 

In mijn vrije tijd ben ik erg actief op social media, vooral instagram vind ik erg leuk. Voor mij is dit echt een uitlaatklep en ik heb hier veel contact met andere moeders. Ook blog ik regelmatig. Dit doe ik voor mijn eigen blog en sinds kort ook voor mamaplaats. Al moet ik zeggen dat ik nu al een tijdje geen blogs meer heb geschreven. Mijn hoofd is erg snel ”vol” en vaak kies ik ervoor om even lekker helemaal niks te doen op het moment dat Finn in bed ligt. Ook houd ik ervan om naar de stad te gaan en veel te veel geld uit te geven aan onnodige dingen. De action is dan ook een van mijn favoriete winkels. Er ligt daar zooooveel wat er leuk uit ziet. Heb ik het nodig? nee. Ga ik het vaak gebruiken? vast niet. Maar wil ik het alsnog hebben? JA. 

Feitjes

  • Ik ben iemand die echt heel erg veel verschillende kanten heeft. Ik kan erg stil zijn, beetje kat uit de boom kijken zeg maar. Maar ik kan ook super gek zijn, vooral bij mensen die ik goed ken. Dan ga ik ineens midden in de woonkamer staan dansen en zingen. Iets waar ik overigens super slecht in ben.
  • Ook ben ik groot disney fan, ik ken alle liedjes van elke film en mijn grootste droom is dan ook om ooit naar disney land te gaan. Ik kijk vaker disney films dan mijn eigen dochter. Dat zegt wel wat toch..?
  • Ik heb een hekel aan het huishouden doen, dus hoe ik het volhoud om al ruim zes jaar ”huisvrouw” te zijn, geen idee. Ik ben zo iemand die kruimeltjes onder de bank duwt met de stofzuiger en doet alsof ik de vlekken op mijn raam niet zie.
  • Ook hecht ik enorm veel waarde aan vrienden en familie en zeg ik vaak : je mag mij dag en nacht bellen. Maar ondertussen heb ik nooit mijn geluid aan staan van mijn telefoon en ben ik mega slecht te bereiken, oops.
  • Ondanks dat ik 24 ben weet ik nog steeds niet wat ik ”later” wil worden. 

Toekomstplannen

Als ik denk aan de toekomst dan denk ik aan een mooi huis voor mijn gezin. Wij wonen nu nog bij mijn moeder en willen super graag een eigen plekje. Ook hoop ik dat ik over 5 of 10 jaar eindelijk weet wat ik wil worden en dat ik dan een studie volg of baantje heb die daar bij aansluit. Ik hoop dat ik over een aantal jaar meer rust in mijzelf heb gevonden. Ik stress letterlijk om alles. Ook worstel ik dagelijks met mijn zelfbeeld. Ik verwacht en hoop dat ik ook daarin nog meer ga groeien. Ik wil wakker kunnen worden, in de spiegel kijken en denken: potverdorrie, wat zie ik er goed uit. Of misschien wil ik juist wel helemaal niks denken, gewoon omdat ik er mag zijn zoals ik ben. 

Jong ouders worden is echt niet gemakkelijk geweest maar ik ben zo blij dat wij ervoor zijn gegaan. Toen ik 17 jaar was en een positieve test in handen had stortte mijn wereld in. Maar Aymee heeft mijn leven echt zoveel mooier gemaakt. Voor Finn hebben we een aantal jaar moeten ”vechten”. Door mijn hormonale aandoening zou zwanger raken erg moeilijk worden. Gelukkig is dit na drie jaar toch gebeurd. Tien jaar geleden had ik je vierkant uitgelachen als je zou zeggen dat dit mijn toekomst zou zijn. Kinderen? Ik wist helemaal niet of ik die wel wilde. Een relatie van 9 jaar? Nee, dat is niet voor mij weggelegd. Maar gelukkig is mijn leven op deze manier gelopen. Ik ben zo dankbaar voor mijn gezin.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *