Follow Friday

HANNAH | @hannahita

Hi Allemaal!

Mijn naam is Hannah en ik ben inmiddels alweer 30 jaar. Mentaal voel ik me soms denk ik nog een jaar of 17 en ik kan soms nog steeds niet geloven dat ik inmiddels moeder ben van een schattig klein kereltje van alweer bijna 4 jaar oud. Zijn naam is Isaï. Dit betekent ‘geschenk van God’ en dat is ook echt hoe ik hem zie. Mijn cadeautje. Hij kwam totaal niet gepland maar wel ontzettend gewenst. Ik ben alleenstaande moeder en heb alles vanaf de zwangerschap eigenlijk alleen gedaan. Dit vond ik echt wel pittig hoor. Zeker in combinatie met het werken.

Werk & vrije tijd

Ik werk momenteel voor een webshop, maar ik ben officieel pedagogisch hulpverlener en heb langere tijd in de zorg gewerkt. Mensen helpen is een van de dingen waar ik veel voldoening uit haal.

In mijn vrije tijd hou ik er enorm van om liedjes te schrijven en te zingen. Vanaf kleins af aan zing ik al de hele dag door en dit is eigenlijk nooit opgehouden.

Feitjes

  • Ik ben echt een emotioneel iemand en ik moest vroeger al huilen als mijn vader mij weer eens vroeg of ik wiskunde met hem wilde gaan leren. Rekenen is niet mijn sterkste kant zoals je al kunt raden.
  • Ik lust geen kaas
  • Ik ben best wel bang voor honden en paarden.

Toekomst

Over 5 jaar hoop ik toch wel de prins op het uh ja liever niet op een paard, uh in ieder geval met een auto, te hebben gevonden omdat ik toch ooit wel als het me gegeven is nog een broertje of zusje voor Isaï zou willen. Huisje, boompje, beestje de hele reutemeteut. (Kennen jullie dat programma van huisje boompje beestje van vroeger nog? Grappig detail is dat mijn vader daar de regisseur van was haha, ook van Koekeloere en de nederlandse Teletubbies…) Maar goed ik dwaal af (zo ben ik). Ja, huisje boompje beestje dus. Ik zou het best wel fijn vinden als er iemand in mijn leven zou komen die ook een beetje voor mij zorgt, in plaats van zelf altijd maar de zorger te zijn. Ik zou graag een huis willen kopen en financieel zorgeloos zijn. Lijkt me ook wel tof als ik een nummer heb uitgebracht en ik deze regelmatig op de radio langs hoor komen.

Foto: @sanopho_

Insta

Ik ben inmiddels sinds dat ik zwanger was, dat was in 2017, actief op instagram. Ik zie het echt als een uitlaatklep en een soort dagboek waar ik lekker mezelf kan zijn. Ik vind het leuk dat ik kan plaatsen wat ik wil en dat ik al veel leuke samenwerkingen heb gehad, maar ook ontzettend veel lieve mama’s heb leren kennen die ik oprecht als mijn goede vriendinnen beschouw. Minder leuk vind ik dat er ook mensen bij zijn die gewoon ontzettend naar kunnen zijn en veel oordelen. Ik heb altijd zoiets van als je niks aardigs te zeggen hebt, zeg dan gewoon beter helemaal niks. Vooral op mijn pagina. Je hoeft me niet te volgen ofcourse, doe dit alsjeblieft alleen als je mij ook een beetje een leuk mens vind. Super leuk dat ik deze take over op perf mag doen en ik hoop dat we elkaar wat beter mogen leren kennen. <3

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *