Follow Friday

ELSE | @moeder.van.vijf

Even voorstellen!

Mijn naam is Else, ik ben 36 jaar en moeder van 5 kinderen. Ik ben al 10 jaar samen met Wim. We zijn een samengesteld gezin. De oudste 2 kinderen kreeg ik met hun vader. De jongste 3 zijn van Wim en mij. Eline Is 16 jaar, Michel is 14, Tommy is 7, Maximus wordt zondag 5 jaar en sanne is 3 jaar. Ons gezin is druk en soms wat chaotisch maar wel altijd heel gezellig!

Werk & vrije tijd

Sinds afgelopen maand werk ik in de schoonmaak bij een groot bedrijf. Vrije tijd heb ik niet echt. Maar wat ik leuk vind om te doen is taarten maken, verjaardagstaarten of luiertaarten. Als ik maar bezig ben met iets moois maken. Ook vind ik het heerlijk om in de keuken bezig te zijn

Wist je dat

  • Ik zet altijd alles recht… zoals bijvoorbeeld alle stoelen netjes aan de tafel
  • Ik vouw in winkels altijd de kleren op (eerste baantje was in warenhuis)
  • Ik 2 hele lieve volgers heb waar ik loop, lopen deze twee gekke beesten (onze katten)

Waar hoop je te staan over 5/ 10 en 25 jaar? Heb je nog doelen?

Over 5 jaar hoop ik meer uit mijn comfortzone te zijn gestapt. En misschien iets meer met bakken en koken te kunnen doen. Verder kijk ik niet echt vooruit leef ik meer dag op dag

Mijn doel is om toch een opleiding af te hebben gerond. Soms baal ik er van dat ik geen mbo diploma heb. 

Instagram

Met dit account ben ik nu 1 à anderhalf jaar actief. Het leukste vind ik dat je alles kan delen wat je wilt delen, het minst leuke vind ik dat sommige alles mooier maken dan dat het is of oordelen over anderen.

Wil je nog iets kwijt?

Ik ben een stil persoon die gaande jaren gevormd is in de persoon die ik nu ben. Ik heb hele goeie dagen, maar zeker ook mijn vele mindere dagen en kan ik heel neerslachtig zijn. Maar de mensen die mij echt kennen en die ik vertrouw ben ik veel losser en uitbundiger dan ik in eerste instantie laat blijken.

Liefs Else (moeder.van.vijf)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *