Follow Friday

ROBIN | @papainspe

Hey hoi!

Wat super tof dat jullie vandaag een dagje met mij meekijken. Mijn naam is Robin en ik ben 29 jaar oud. Ik ben pleegpapa van inmiddels twee pleegkinderen en woon in het prachtige Groningen. Ik werk in het ziekenhuis als kliniekcoordinator en heb inmiddels de hobby sporten. Ik ben alleenstaand omdat ik de liefde nog niet heb kunnen vinden.

Pleegouderschap

Ik heb bewust gekozen voor het alleenstaande pleegouderschap omdat ik mezelf best stoer vond en graag dit alleen wilde doen. Waarom wachten op een partner als ik alvast liefde en veiligheid kan bieden aan kinderen die het nodig hebben? Ik vond dat ik niet hoefde te wachten. Ik heb twee jaar over het traject gedaan met de bijbehorende cursus en vele huisbezoeken. Het was een enorm leerzaam proces waarin ik als mens ook gegroeid ben.

Gekrompen

Tevens ben ik het afgelopen jaar gekrompen als mens, omdat ik lijfelijk bijna 27 kilo ben afgevallen. Vorig jaar kreeg ik Corona en vond ik dat het roer om moest. Ik voelde me niet meer gelukkig in mijn lichaam en was enorm onzeker. Graag vertel ik jullie vandaag in mijn story’s hoe ik dat heb gedaan en wat het mij heeft opgeleverd.

Zijn jullie al nieuwsgierig geworden? Stuur mij gerust een berichtje of volg mij op mijn account @papainspe. Ik zal al jullie vragen beantwoorden. Ik heb er zin in. Hopelijk jullie ook!

Liefs!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *