Follow Friday

MARLISSA | @dehuismama

Even voorstellen

Hi! Ik ben Marlissa, online beter bekend als ‘De Huismama’ . Ik ben getrouwd met Daniël en samen hebben wij vier kinderen in drie jaar tijd gekregen. Siem is vijf jaar, Guus wordt volgende week vier jaar, en onze tweeling Jet en Fien is twee jaar.  Wij wonen in het oosten van het land, in een gezellig klein stadje. 

Ik heb altijd in de ouderenzorg gewerkt maar sinds de komst van de meisjes ben ik gestopt om volledig voor mijn gezin te zorgen. Best even een dingetje maar achteraf geen spijt van. Mama zijn is al een hele grote job toch! Als de kids straks op school zitten ga ik weer werken. 

In m’n vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, sport ik, leuke dingen doen met m’n gezin en scroll ik graag op instagram. 

Feitjes

  • Ik ben nog altijd bang voor honden. Vreselijk. 
  • Ik besteed veel te veel uur aan m’n telefoon (tja wie niet) 
  • Ik droomde de nacht voor de echo dat ik een tweeling zou krijgen, en die kregen we ook. Bizar. 

Toekomst

Over 10 jaar hoop ik dat de tropenjaren achter ons liggen en dat ons leventje wat rustiger is geworden en dat we gezond en gelukkig zijn als gezin. Doelen? Heb ik niet echt, ik ben iemand die allemaal wel ziet hoe het loopt. Leef met de dag 🙂 

Instagram

Ik ben nu ongeveer twee jaar bewust actief op instagram, ik haal er veel voldoening uit en vind het zo leuk om contact met m’n volgers te hebben. 

Wat ik leuk vind aan instagram is de interactie en het inspireren en ervaringen te delen met andere mama’s . Wat ik minder vind aan instagram is dat er veel negatieve reacties bij anderen wordt geplaatst en ik de neiging heb om vaak te gaan vergelijken. Dat kind loopt al wel en mijn kind nog niet, daar wordt ik soms onzeker van. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *